Prefectul Jean-Adrian Andrei: "Trebuie identificate sursele financiare pentru inchiderea si ecologizarea iazurilor de la Harghita Bai. Guvernul nu poate aloca sume societatilor comerciale"

Luni, 08 Iulie 2019, ora 11:42
120 citiri
Ploua din nou, torential si vantul sufla cu putere. La Baile Harghita, oamenii deja au sesizat, din nou, fisuri in haldele de steril inmuiate de precipitatiile abundente din ultimele doua luni. Se impune urgent stabilizarea acestora, pentru a evita producerea unui dezastru ecologic

A fost odata....
Exploatarea Miniera Harghita SA a fost privatizata in anul 2000, prin Fondul Proprietatii de Stat (FPS), cand firma cu capital integral privat a preluat si obligatiile de mediu.

In 2006, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.