Sedinta ordinara a Consiliului local municipal Miercurea Ciuc: Ajunsi la jumatatea unui ciclu, nu mai exista cale de intoarcere!

Luni, 28 Mai 2018, ora 11:31
98 citiri
In aceasta sedinta, care a avut loc saptamana trecuta, pe 24 mai, s-au supus atentiei plenului consiliului local peste 30 de proiecte de hotarari spre dezbatere si aprobare. Desigur, nu vom putea zabovi asupra tuturor acestor proiecte despre care trebuie stiut ca au fost discutate in prealabil in comisiile de specialitate, de unde au ajuns in fata plenului cu aviz favorabil.

Inainte de abordarea punct cu punct a ordinii de zi, primarul municipiului, Raduly Robert-Kalman, a atras atentia asupra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.