Ziua Imnului National: oficialitati si sefi ai institutiilor judetene, militari si localnici au cantat "Desteapta-te romane!" in centrul municipiului Miercurea-Ciuc

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 14:30
74 citiri
In fiecare an, pe 29 iulie, Romania isi cinsteste Imnul de stat. Iar un eveniment pentru a marca aceasta zi a avut loc si in capitala judetului Harghita.

Oficialitati, dar si sefi ai institutiilor judetene, preoti, militari si cetateni ai municipiului, s-au adunat in centrul orasului, in fata Monumentului Ostasului Necunoscut din Miercurea-Ciuc pentru a sarbatori Ziua Imnului National.

Dupa slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti in frunte cu PS Andrei, a urmat discursul prefectului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.