Korodi Attila, despre proiectul Guvernului privind reclasificarea localitatilor: Cum poti sa lansezi coloana vertebrala a dezvoltarii locale pe date care sunt eronate?

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 11:28
63 citiri
Guvernul va modifica, dupa 25 de ani, clasificarea oraselor si municipiilor, in functie de numarul de locuitori, de acces la aeroporturi si drumuri expres sau autostrazi; orasele vor fi reclasificate in sapte categorii in functie de statutul administrativ, pozitia geografica, nivelul de dotare, valentele de natura culturala si ecologica, iar comunele vor fi incadrate in doua categorii, ceea ce va impune si modificarea grilei de calcul a impozitului pe locuinta sau categoriile de spitale pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.