Mihaela Buzarnescu s-a intalnit cu arbitra meciului in care s-a accidentat grav - ce i-a reprosat

Vineri, 14 Septembrie 2018, ora 12:06
12276 citiri
Mihaela Buzarnescu s-a intalnit cu arbitra meciului in care s-a accidentat grav - ce i-a reprosat
Foto: Twitter/Miki Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu a vorbit despre momentul terifiant in care s-a accidentat la glezna in timpul meciului cu Elina Svitolina de la Rogers Cup.

Sportiva noastra a dezvaluit ca s-a intalnit cu arbitra acelei partide si spune ca are un singur repros de facut: ca nu a oprit meciul atunci cand a rugat-o deoarece terenul era foarte alunecos.

"Am ceva sa ii reprosez arbitrei, care nu m-a ascultat cand i-am spus ca terenul e ud si as vrea sa asteptam cateva minute, cum s-a asteptat la inceputul meciului, pentru ca am simtit ca alunec. Am chemat-o langa mine si n-a fost de acord si la doua puncte am alunecat cu piciorul stang, mi-am pus toata greutatea pe dreptul si atunci mi-am luxat glezna.

Asta este singurul lucru pe care il am sa-l spun. Eram ok - bineinteles, putin obosita, veneam dupa o finala, era un fus orar diferit - sase ore de zbor pe noapte. Dar, eram ok, chiar ma simteam bine si chiar puteam castiga acel meci", a spus Mihaela pentru ProSport.

In rest, Mihaela spune ca nu este suparata pe arbitra Marta Mrozinska, cele doua pastrand legatura in continuare.

"Ea a fost alaturi de mine si atunci, in momentul acicdentarii, si chiar si dupa. In urmatoarea zi ne-am intalnit la baza, m-a intrebat cum sunt. Inclusiv la US Open ne-am intalnit. Mi-a urat mult succes si spera sa revin cat mai curand.

A fost foarte ok, si ea, si alte jucatoare, care au venit apoi in camera atunci, dupa accidentarea mea, si mi-au fost alaturi. Foarte multe si, sincer, am ramas foarte placut surprinsa de pozitivismul lor fata de mine", a adaugat Mihaela.

Cu doar cateva minute inaintea accidentarii groaznice pe care a suferit-o in meciul cu Elina Svitolina, Mihaela Buzarnescu i-a spus arbitrului de scaun ca terenul este alunecos.

Sportiva noastra putea avea o seara complet diferita in cazul in care arbitrul de scaun ar fi luat in seama ca terenul era alunecos, dupa ce la Montreal a inceput sa picure.

Inainte sa se accidenteze, Mihaela i-a cerut arbitrului sa cheme cativa oameni pentru a sterge terenul cu prosoape, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Jocul a continuat, iar Mihaela a alunecat cateva momente mai tarziu, a calcat stramb si a parasit terenul intr-un scaun cu rotile.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#accidentare Mihaela Buzarnescu , #stiri Mihaela Buzarnescu
Comentarii