De ce a plecat Mihaela Popa din PDL: Destinatia democratie

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 13:15
2837 citiri
De ce a plecat Mihaela Popa din PDL: Destinatia democratie

Senatorul Mihaela Popa a afirmat, joi, in conferinta de presa de la sediul PNL Iasi, ca pentru ea "destinatia in politica este democratia", care nu poate fi construita fara "un exercitiu democratic in interiorul partidului".

"Viata e o insiruire de rascruci de drumuri. Pastrandu-ti destinatia poti sa-ti schimbi drumul. Pentru mine destinatia in politica este democratia (...) Nu poti construi o democratie in Romania fara un exercitiu democratic in interiorul partidului. Din pacate, intr-o vesnica pozitie de drepti, acest lucru a fost imposibil. Oamenii fac partide si nu partidele fac oamenii", a spus Mihaela Popa.

Senatorul a spus ca a decis sa se alature PNL Iasi, unei "echipe consolidate in timp".

"Am decis sa ma alatur unei echipe consolidate in timp, alaturi de omul meu de suflet, primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi. Din pacate, el a fost pedepsit si nu a primit niciun leu de la Guvern", a declarat Mihaela Popa, in conditiile in care, dupa ce Moruzi a anuntat ca pleaca din PDL la PNL, Aroneanu a fost singura comuna din judet adjudecata de PDL in anul 2008 care nu a primit deloc fonduri la ultima distribuire facuta de Guvernul Ungureanu.

La randul sau, vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat ca este un moment important atat pentru policia ieseana, cat si pentru mediul politic de la nivelul Moldovei.

"Acest moment a fost posibil din doua motive. In interiorul PNL incercam sa reconstruim acea dreapta puternica pe care a reprezentat-o Alianta DA si care eu cred ca a fost un moment nefast, in special pentru PDL, atunci cand s-a rupt.

Al doilea motiv consta in faptul ca la nivelul relatiilor interumane o asemenea alaturare a fost posibila datorita aprecierii reciproce, existentei unui dialog civilizat intre cei care sunt acum parteneri", a spus Frunzaverde, prezent la conferinta de la Iasi.

Presedintele PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu, a precizat, la randul lui, ca Mihaela Popa va fi sprijinita in toate obiectivele ei in cadrul PNL, mentionand doua dintre acestea, privind o eventuala candidatura la Parlamentul European si sprijinirea filialei din Vaslui, oras natal al senatoarei.

"Eu vad in Mihaela Popa un stalp de care sa ma sprijin si ea, la randul ei, sa se sprijine de mine atunci cand va fi nevoie, pentru consolidarea Moldovei, care are nevoie de oameni puternici", a afirmat Fenechiu.

Senatoarea Mihaela Popa este o apropiata a lui Sorin Frunzaverde. De altfel, ea a demisionat din functia de vicepresedinte PDL dupa plecarea sefului CJ Caras-Severin la PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihaela Popa motive demisie PDL, #Mihaela Popa demisie democratie PDL , #stiri Mihaela Popa
Comentarii