Mihaela Popa a trecut la PNL - Pedelistii vorbesc de "transhumanta politica"

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 12:42
3158 citiri
Mihaela Popa a trecut la PNL - Pedelistii vorbesc de "transhumanta politica"
Foto: Arhiva

Senatorul PDL de Iasi Dumitru Oprea s-a aratat surprins de decizia colegei sale Mihaela Popa de a trece la PNL.

El a declarat pentru Ziare.com ca fosta sa colega nu a mai raspuns la telefoane in ultimele zile.

"Eu am crezut ca s-a retras in munti de sarbatori. Am incercat sa o sun si acum doua zile, a fost ziua dumneaei si, fiind o persoana apropiata atata amar de vreme, am vrut sa ii transmit cele cuvenite. Nu am reusit decat prin SMS sa ii spun 'La multi ani!'", a declarat senatorul PDL.

In opinia sa, cei ca Mihaela Popa, care parasesc PDL pentru a trece la adversari, sunt politicieni "obisnuiti sa faca politica numai in conditii de certitudine a viitorului, dar prin acte pe care dumneai deseori le-a condamnat".

"Nu mai pricep nimic din morala tinuta celor care intrau in categoria traseistilor sau carora un coleg din PSD le spunea ca fac 'transhumanta politica'", i-a criticat senatorul PDL si pe cei din USL, care ii primesc cu bratele deschise pe traseisti.

"Nu PDL are probleme. Sunt cativa oameni care au probleme", a mai comentat Dumitru Oprea, aratandu-se convins ca nici in aceste conditii nu exista absolut niciun risc pentru ca motiunea de cenzura a USL sa treaca la vot saptamana viitoare.

In schimb, deputatul PDL Cezar Preda spune ca nu a fost surprins de decizia fostei sale colege.

"Nu m-a surprins plecarea Mihaelei Popa. Era clar (ca o sa plece - n. Red.) de cand a plecat Sorin Frunzaverde, de cand a anuntat ca nu se face treaba in BPN. Sunt prea vechi in politica sa nu-mi dau seama.

Ori te bati pentru partidul tau, sau fugi! Ce alta justificare sa gasesti ? Cine face asa ceva n-are nici dragoste pentru partid, n-are nimic. Aici este o batalie pe viata si pe moarte si facem ce trebuie ca acest partid sa castige", a comentat Cezar Preda la B1TV.

Mihaela Popa a trecut de la PDL la PNL: Puterea, in minoritate la Senat

Senatoarul Mihaela Popa a demisionat joi din PDL pentru a se inscrie in PNL.

Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa tinuta la Iasi in compania lui Sorin Frunzaverde si Relu Fenechiu, ambii vicepresedinti PNL.

Anterior Mihaela Popa demisionase din functia de vicepresedinte PDL dupa plecarea sefului CJ Caras la PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihaela Popa trecut PDL PNL, #Mihaela Popa plecat PDL, #Mihaela Popa demisie PDL, #Mihaela Popa inscriere PNL , #stiri Mihaela Popa