Ce a facut criza din afacerile vedetelor

Duminica, 06 Decembrie 2009, ora 10:07
4590 citiri
Ce a facut criza din afacerile vedetelor

Restaurantele, barurile sau saloanele de frumusete deschise de vedetele autohtone nu au scapat de greutatile aduse de criza, multe dintre ele trebuind sa-si traga obloanele si sa astepte vremuri mai bune.

Una dintre afacerile deschise sub semnul succesului este salonul "By Anda Adam", deschis de cantareata. Afacerea a fost inchisa dupa nici doi ani, vedeta invocand, potrivit Evenimentul Zilei, lipsa de timp.

Nici milionarul de la Izvorani Irinel Columbeanu nu a fost scutit de efectele crizei, "columeanitul" ducandu-l pe afacerist in situatia de a-si concedia angajatii si a-si inchide afacerea.

Cum de multe ori afacerile se fac in familie, sotia lui Iri, Moni, a fost lovita de acelasi "noroc". SC Monica Columbeanu SRL a iesit in pierdere dupa ce singurele surse de venit au fost reprezentate de banii obtinuti din aparitiile televizate sau de pe podiumurile de moda.

Pe Daniela Gyorfi nu a lovit-o atat criza, cat ... zgomotul. Vedeta isi deschisese un salon de infrumusetare, dar vecinii nu s-au inteles atat de bine cu zgomotul produs de uscatoarele de par si au actionat-o in judecata.

Mircea Badea a ramas fara firma in septembrie 2008, dupa ce, impreuna cu Oreste, investise aproximativ 200.000 de euro in utilaje pentru productia de chibrituri.

Un supermarket si patru magazine de birotica. Dar niciunul nu i-a adus profit lui Mihai Traistariu. Ce il tine pe cantaret pe linia de plutire, in afara de "Tornero", este o firma de taximetrie din Constanta.

Cine a fentat criza?

Exista totusi si vedete care au deschis afaceri infloritoare. Printre acestea se numara Mihaela Radulescu, care a intrat in afaceri cu haine pentru copii ("Picioru' Gras").

In acelasi domeniu a intrat si Zana Surprizelor, Andreea Marin, care a lansat colectia "Violet by Andreea Marin".

Printre vedetele care detin restaurante se numara: Dan Chisu, Radu Pietreanu, Catalin Botezatu sau Razvan Fodor.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#afaceri vedete, #SC Monica Columbeanu SRL, #Iri columbeanit, #salon Anda Adam, #haine Mihaela Radulescu, #Violet Andreea Marin , #Andreea Marin