Mihaela Radulescu: Andreea Marin va trebui sa ma iubeasca cu forta!

Luni, 14 Mai 2012, ora 13:20
9316 citiri
Mihaela Radulescu: Andreea Marin va trebui sa ma iubeasca cu forta!
Foto: Pe Tocuri

Dupa ce s-a anuntat ca Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica urmeaza sa aiba emisiuni la aceeasi televiziune, imediat au aparut intepaturile. Fosta vedeta a Antenei 1, Mihaela Radulescu, a comentat simplu toate acestea, referindu-se la Andreea Marin: "va trebui sa ma iubeasca cu forta".

"Nicio parere din care sa iasa valurile pe care si le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar ca, daca vom fi colege, nu va mai putea sa spuna lucruri urate despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adica, daca doreste sa mai aiba atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta statie, va trebui sa plateasca niste amenzi cam mari.

Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui sa ma iubeasca cu forta. Ce situatie!", a declarat Mihaela Radulescu pentru Pro Tv Magazin, cand a fost intrebata ce parere are despre faptul ca ea si Andreea Marin vor lucra la acelasi post TV.

Duminica in familie, cu Mihaela Radulescu, se muta la Realitatea TV

Despre emisiunea sa, Mihaela spune va fi o productie in direct pentru ca "nu as fi acceptat un proiect de emisiuni inregistrate, iubesc prea mult directul si provocarile lui".

"E o 'editie limitata' de emisiuni, vor fi doar 6 la numar si se vor difuza in fiecare duminica, din 20 mai, de la ora 14:00. In trei ore de direct, telespectatorii vor avea relaxarea de care au nevoie intr-o zi de duminica, vor afla ce se intampla in palierul social si artistic, se vor intalni cu personalitati coplesitoare sau cu tineri remarcabili", a mai spus vedeta tv.

Aceasta a povestit si cum au decurs negocierile cu Elan Schwartzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media.

"Am discutat nu ca de la sef la... vedeta TV, ci ca parinti, ca sa fim siguri ca Ayan va fi confortabil cu ideea de a fugi de langa el in fiecare sambata, timp de 6 saptamani. Nu voi lipsi decat doua zile saptamanal, ma voi intoarce mereu imediat dupa emisiune, asa ca am considerat amandoi ca nu e grav.

Ideea lui Elan mi s-a parut provocatoare si neasteptata si, dupa ce am ascultat toate argumentele echipei de la Realitatea, am acceptat si m-am apucat de pregatirile necesare. Inclusiv de pregatirea psihica pentru atatea zboruri", a mai spus Mihaela Radulescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihaela Radulescu Andreea Marin Realitatea TV, #Radulescu Marin iubire forta, #Mihaela Radulescu emisiune Realitatea , #Andreea Marin