C.T. Popescu - Mircea Badea = razboi in cinci runde

Joi, 09 Aprilie 2009, ora 14:03
10569 citiri
C.T. Popescu - Mircea Badea = razboi in cinci runde

Razboiul dintre Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea a inceput marti seara, la Realitatea TV.

Prima runda a durat aproximativ doua minute, timp in care editorialistul de la Gandul a comentat o afirmatie a realizatorului TV. A doua runda a fost tot marti noapte, cand Badea i-a dedicat cinci minute in emisiunea sa.

A treia runda s-a consumat pe print, cand Cristian Tudor Popescu i-a raspuns lui Mircea Badea in 3.924 caractere, adica atat cat are editorialul din Gandul, denumit "Rugamintea unui batran naiv catre dl. Mircea Badea".

Ei bine, a patra runda s-a purtat pe sticla, timp de aproape o ora, cand Mircea Badea s-a declarat "dictatorul, Voroninul" emisiunii sale si nu s-a mai ocupat de alt subiect.

Initiativa ultimei runde - cel putin pana acum - i-a apartinut tot lui Badea care, in ultimul sau post pe blog, explica sec: Treninguristul este un termen opozabil gurnalistului". Avand in vedere ca propozitia a fost postata joi dimineata, in jurul orei noua, "razboiul" ar putea continua, in ciuda unei promisiuni facute de ambii protagonisti.

"Sunt o jigodie, am inteles asta dupa ce am parcurs pasaje din presa de maine. L-am suparat pe Cristian Tudor Popescu care imi dedica un editorial pe care o sa-l citesc si apoi nu-l mai bag in seama niciodata in aceasta viata", a avertizat prezentatorul TV.

Cine s-a uitat miercuri seara sau joi dimineata la "In gura presei" a avut parte de un Mircea Badea dezlantuit la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu, dupa articolul ce i-a fost dedicat in totalitate.

Timp de aproape o ora, Mircea Badea a "demontat" cuvant cu cuvant editorialul lui CTP in care acesta comentase afirmatia facuta de Mircea Badea potrivit careia "in Justitie se judeca faptele, nu persoana". Cristian Tudor Popescu mai explica in editorialul sau ca s-a prezentat in trening si nebarbierit la emisiunea lui Adrian Ursu de la Realitatea TV de marti seara pentru ca fusese invitat tarziu si pe neasteptate.

La randul sau, Badea il contrazice, afirmand ca a vazut pe crawl-ul postului de televiziune inca de la orele pranzului faptul ca CT Popescu va participa la emisiunea de seara, deci nu poate fi vorba de o invitatie in ultimul moment.

"In plus, nu e pentru prima data cand domnia sa vine in trening la emisiuni. Prima data am crezut ca aceste aparitii in trening fac parte dintr-o cultura a ipocriziei, sau chiar dintr-o disciplina a ipocriziei, in sensul ca este mult mai preocupat de continut decat de felul in care se imbraca", a mai spus Mircea Badea.

Emisiunea a continuat pe acelasi ton, toate subiectele din ziare fiind total ignorate. Teoretic, "razboiul media" dintre cei doi s-a oprit odata cu promisiunea lor de a face acest lucru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
#Cristian Tudor Popescu, #mircea badea, #razboi media , #stiri Mircea Badea