Mihaela Radulescu, certata de Dani Otil in direct la TV

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 13:41
6576 citiri
Mihaela Radulescu, certata de Dani Otil in direct la TV
Foto: Antena 1

Dani Otil a certat-o, joi dimineata, pe Mihaela Radulescu in direct in cadrul emisiunii pe care o prezinta alaturi de Razvan Simion.

Prezentatotul TV a mustrat-o pe iubita sa, pentru ca nu a avut grija si a racit. Mihaela Radulescu sustine sportivii care participa la ultramaratonul "No finish line" de la Monaco si din cauza aceasta a stat mai mult in ploaie, dupa cum a povestit la Antena 1.

"Dar tu de ce ai vocea asta? Umbli noaptea prin ploaie? Ai o voce ciudata", i-a spus Dani Otil iubitei sale.

Raspunsul Mihaelei Radulescu nu a intarziat sa apara.

"Ieri (miercuri - n.red.) am stat la 3 grade. Astazi ploua cu galeata. E o vreme de stat in casa sa faci copii, nu maraton la Monaco. Vocea este de la raceala. Sa nu ma certi. Nu am ce sa fac acum", a spus ea.

Mihaela Radulescu, victima unui furt la Monaco - Iata ce i-au luat hotii

Dani Otil, despre relatia dintre Mihaela Radulescu si Toma Coconea

Sustinerea Mihaelei Radulescu pentru Toma Coconea, unul dintre participantii la maraton si singurul sportiv din Romania participant la competitia de sport extrem Red Bull X Alps 2013, a dus la diverse speculatii in presa.

Acum, Dani Otil a lamurit situatia si a explicat ca interventia Mihaelei in cadrul emisiunii a fost si pentru a afla oamenii adevarul despre ce face ea la Monaco.

"Asta si pentru cei care considera ca Mihaela sta la Monaco printre posete si genti. Sta la bloc dupa cum vedeti. Si isi foloseste resursele si pentru a face astfel de lucruri.

De data asta ii sustine pe Toma Coconea si pe alti sportivi pentru a ajunge pe podium la, poate, cel mai interesant ultramaraton din lume. Mihaela s-a implicat foarte tare in proiectul asta, pentru ca pe Toma il stie de la mine. Respect foarte mult actiunile ei", a incheiat Dani Otil.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihaela Radulescu certata Dani Otil, #Mihaela Radulescu certata direct, #Mihaela Radulescu Dani Otil , #Dani Otil
Comentarii
Poza DIANAD
DIANAD
rank 5
Mihaela Radulescu, coboara vertijinos stacheta,