Mihaela Radulescu: Femeile care par usuratice sunt incepatoare la capitolul aventuri

Joi, 08 August 2013, ora 15:20
6638 citiri
Mihaela Radulescu: Femeile care par usuratice sunt incepatoare la capitolul aventuri
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu a vorbit, joi, despre femei si aventurile acestora, precizand ca cele care "care par cele mai usuratice sunt incepatoare la capitolul aventuri".

"Oricata pace ar fi in casa si in sufletul unei femei, ispita salasluieste si in cele mai neprihanite CV-uri. De multe ori, femeile care par cele mai usuratice sunt incepatoare la capitolul aventuri, in fata mult mai experimentatelor femei destepte, poate mai putin spectaculoase la trup, dar cu mult mai dornice la pacat.

Nu vorbesc din carti sau filme, ci din spectacolul la care asist si, da, chiar din experiente personale pe care le-am trait, odinioara", a scris Mihaela Radulescu pe blog.

Fosta prezentatoare TV sustine ca o femeie cauta ceea ce nu primeste acasa si ca oricat de iubitor si incadrat in ideal ar fi acesta nu isi mai vede partenera asa cum vrea ea sa para.

"De aceea, cand un alt barbat iti face exact complimentul dupa care tanjesti cu limba scoasa, aventura e ca si ambalata. Acceleratia se calca pana la fund, se incalca mai toate regulile de circulatie sociala, adrenalina si foliculina izbucnesc in lacrimi de placere si frana se foloseste doar cand ce ai acasa e, totusi, mai convenabil si mai trainic decat varianta adulterina", a adaugat aceasta.

Mihaela Radulescu: Slava Domnului, acum iubesc si sunt iubita

Mai mult, ea a adauga ca o femeie care are o aventura poate sa fie cum vrea si nu asa cum o stiu familia, colegii si vecinii.

"Barbatii care poftesc la o femeie angajata intr-o relatie, maritata chiar, stiu ca de acolo vor obtine maximul de profit erotic si teribila medalie de 'armasar perfect' pe care o vor purta, o vreme", mai scrie ea.

Serviciile secrete si femeile care au avut aventuri

Mihaela Radulescu mai spune ca o femeie care are o aventura este antrenata pentru diversiune, interogatoriu si viata dubla.

"Serviciile secrete ar trebui sa angajeze numai femei care au performat in aventuri nedescoperite, pentru ca jumatate din antrenament l-ar avea deja facut. (...) Nevoia de aventura, dorinta de a fi... dorita exista in orice femeie, chiar daca marturisirea li se pare mai pacatoasa decat sexul oral sau in grup", a continuat ea.

Mihaela Radulescu: Nu fac nicio emisiune de la toamna

Tot joi, fosta prezentatoare tv a anuntat pe Facebook ca stirile care anunta ca din toamna va prezenta o noua emisiune sunt false.

"Pentru ca iar se lanseaza zvonuri, dar nimeni nu le verifica inainte de a le face stiri, zic mai clar - nu fac nicio emisiune de la toamna, am refuzat toate ofertele, oricat de ademenitoare pareau", a scris Mihaela Radulescu.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mihaela Radulescu femei usuratice, #Mihaela Radulescu femei aventuri, #Mihaela Radulescu aventuri, #Mihaela Radulescu femei , #Dani Otil