Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mihaela Radulescu mai vrea un copil

Sambata, 17 August 2013, ora 13:21
7658 citiri
Mihaela Radulescu mai vrea un copil
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, care are o relatie de cativa ani cu Dani Otil, a anuntat, sambata, ca intentioneaza sa mai faca un copil, precizand ca de aceasta data va avea grija sa nu mai acumuleze foarte multe kilograme, asa cum s-a intamplat in timpul primei sarcini.

"M-am oprit la 57 de kilograme si acum sunt dispusa s-o iau de la capat si sa mai fac un copil. Planul meu, de data asta, e sa nu ma mai ingras in halul acela, ci sa controlez mai bine situatia, acumuland doar strictul necesar sanatatii mele si a copilului", a scris Mihaela Radulescu.

Fosta prezentatoate tv a povestit pe blog cum a reusit sa slabeasca cele 32 de kilograme acumulate in timpul primei sarcini.

"Cred ca mi-am castigat dreptul de a vorbi despre silueta, diete si solutii de slabit miraculoase, de vreme ce 'ambalajul' meu a suferit o modificare substantiala de la sarcina.

Cele 32 de kilograme pe care le aveam in plus, dobandite prin indolenta de a manca fara noima, de bucurie ca eram gravida si ca aveam o sarcina fara probleme, mi-au schimbat intreaga abordare a... frigiderului. (...) Cu 32 de kilograme in plus, gazela din mine semana mai mult cu o rata leganata, ca sa nu spun... balena esuata", a notat ea.

Mihaela Radulescu: O doamna spurcata la gura e la fel de ridicola ca o toapa

Ea a adaugat ca atunci cand a realizat ca este mult prea grasa a cerut ajutorul nutritionistului Mihaela Bilic si s-a apucat sa faca sport acasa.

"Practic, nu tineam nici o dieta frustranta, ci mancam sanatos, de mai multe ori pe zi, renuntand total la paine, prajeli, zahar, amestecuri nereusite de alimente incompatibile, sucuri din comert, mancare de urgenta, tip fast-food. In stomacul meu nu-si mai faceau loc placerile de altadata, ci necesarul zilnic de proteine, carbohidrati, vitamine, apa", a continuat vedeta de televiziune.

Mihaela Radulescu a notat ca nu se mai poarta suncile si ca femeile, cand iubesc si sunt iubite, refuza orice le face rau si se hranesc sanatos cu dragostea la care au visat.

"Sper ca v-am enervat suficient incat sa incepeti chiar de azi un regim sanatos de viata. Chiar daca ma urati acum, ma veti iubi peste un timp, cand veti constata ca totul, de la angajare pana la ejaculare, va deveni mult mai usor de obtinut in viata voastra", a conchis ea.

A.G.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Mihaela Radulescu copil, #Mihaela Radulescu Dani Otil, #Mihaela Radulescu Monaco, #Mihaela Radulescu copii, #Mihaela Radulescu sarcina , #Dani Otil