Mihaela Radulescu: Slava Domnului, acum iubesc si sunt iubita

Miercuri, 07 August 2013, ora 16:34
7106 citiri
Mihaela Radulescu: Slava Domnului, acum iubesc si sunt iubita
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu se simte implinita ca femeie si a spus asta de nenumarate ori. De data aceasta, fosta prezentatoare tv marturiseste ca iubeste si se simte iubita.

Intr-un post pe blog, Mihaela Radulescu vorbeste despre iubire, dar mai ales despartire si cum se simte acest eveniment inca de la varsta adolescentei.

"Lumea reala contine mai multe cupluri care nu rezista, care ajung, intr-o zi trista, sa se desparta, decat iubiri nepieritoare. (...) Slava Domnului, acum iubesc si sunt iubita. Dar daca va veni si ziua aceea?", a scris ea.

Fosta prezentatoare spune ca prima dezamagire pe care o traieste o femeie are loc, de cele mai multe ori, la varsta de 17-18, dupa ce se desparte de primul iubit.

Mihaela Radulescu: Mi se pare demodat sa nu-ti doresti decat sa fii sotie si mama

"Daca esti prea sensibila, vrei sa te sinucizi, dar numai demonstrativ. Daca esti mai cinica, vrei sa te razbuni, iesi cu prietenul lui", sustine ea.

Mihaela Radulescu adauga ca totul incepe sa capete o alta forma atunci cand cea care a fost parasita intalneste un alt barbat.

"Incepi sa formulezi definitia despartirii de barbatul iubit cu amaraciune, indoiala, dispret si multe alte ingrediente care-ti innegresc sufletul, mintea... Definitie pe care o modifici dupa ce ai mai trecut prin 2, 3 (sau cate-or fi...) despartiri de antrenament, cam intre 20 si 30 de ani.

De pe la 30 definitia despartirii se scrie cu ceva mai multa tristete, cu prea multe lacrimi si cu un inceput de disperare - de multe ori, nejustificata", adauga ea.

Mihaela Radulescu se intreaba cum ar putea fi evitat acest dezastru, insa considera ca a face compromisuri nu reprezinta o solutie, precizand ca ea crede foarte mult in tactica americana.

Mai exact, ca femeile din SUA cred ca nici un barbat nu e de neinlocuit si isi trateaza suferinta prin munca, o vizita la coafor si nu stau acasa seara sa se uite la fotografii cu ei doi.

"Cele mai stupide 'apucaturi' dupa o despartire sunt demonstratiile de iubire pana la moarte si razbunarile. In prima situatie, nimeni nu-ti va ridica statuie - si in nici un caz el. In a doua, va pierdeti timpul total aiurea si, ca sa va tai cheful, va reamintesc proverbul 'razbunarea e arma prostului'", continua Mihaela Radulescu.

A.G.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mihaela Radulescu iubesc, #Mihaela Radulescu Dani Otil, #Mihaela Radulescu relatie Dani, #Mihaela Radulescu relatie, #Mihaela Radulescu prezentatoare TV , #Dani Otil