Impacare siropoasa in showbizul romanesc (Video)

Luni, 07 Iulie 2014, ora 09:14
3779 citiri
Impacare siropoasa in showbizul romanesc (Video)
Foto: Youtube

Weekendul acesta a fost cu adevarat special pentru Mihalea Radulescu si Radu Mazare. Cei doi s-au impacat, dupa ce anul trecut primarul Constantei a jignit-o pe vedeta de televiziune, acuzand-o de mai multe lucruri dupa divortul de Elan Schwartzenberg, un apropiat al edilului.

Ca sa ingroape securea razboiului, Radu Mazare si Mihaela Radulescu s-au costumat in Cezar si Cleopatra la Summer Fashion Festival, ce a avut loc in Mamaia, arata Agentia de Presa Mondena.

"Printesa mea, vreau sa-mi cer iertare pentru vorbele pe care ti le-am aruncat anul trecut pe nedrept si, pentru ca tu sa ma ierti, iti spun ca te voi incorona regina!", a spus Mazare.

Mihaela Radulescu a precizat pentru Fashion TV Romania ca problema dintre ea si primarul Constantei s-a rezolvat de mai mult timp, dar ca acum au vrut sa faca acest lucru si pe scena.

"Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar sa o repetam pe scena. Nu sunt un om suparacios sau ranchiunos, inteleg scaparile oricui.

Radu este un prieten bun al meu. Stiam de nebunia pe care o face in fiecare an, iar de data asta s-a nimerit sa fiu si eu in Romania si disponibila. Am avut in sfarsit timp si mi-a placut foarte tare pe scena", a spus aceasta.

Problema dintre Radu Mazare si Mihaela Radulescu a aparut, dupa ce edilul a jignit-o, in timpul unei emisiuni, pe fosta sotie a lui Elan.

Radu Mazare: Mihaela Radulescu, o haimana - cum raspunde vedeta

"O femeie respectata, care este tratata ca o printesa si care face ce a facut Mihaela nu mai merita respect. O femeie maritata pe care o prinde barbatul cu altul in pat....

N-am ce sa zic. Ce poti sa-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram si cu ea pana sa faca toata treaba asta. Ea merge la maciuci. Ea este o haimana",a spus la vremea aceea Radu Mazare.

Vorbele sale nu au ramas fara raspuns din partea vedetei.

"In fata barbatilor fara caracter si fara o minima educatie e bine sa nu ai reactii, ca femeie jignita. Risti sa-ti iei si o flegma sau un dos de palma de la ei si e greu sa-i explici unui copil ca asa sunt prietenii lui tata... sau ca asa se poarta un barbat... sau ca asa vorbeste un primar...", a spus ea.

Foto: ADPM

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihaela Radulescu impacare Radu Mazare, #Mihaela Radulescu Radu Mazare, #Mihaela Radulescu impacat Radu Mazare , #Elan Schwartzenberg