Mihaela Radulescu, data afara de la Romanii au talent?

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 17:04
11073 citiri
Mihaela Radulescu, data afara de la Romanii au talent?
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Joi dupa-amiaza presa a scris ca Mihaela Radulescu, care este jurat al show-ului "Romanii au talent", si-ar fi incetat contractul cu Pro TV. Informatia a dat palpitatii multora, dar s-a dovedit a fi falsa.

Un purtator de cuvant al Pro Tv a declarat pentru Ziare.com ca informatia nu e adevarata.

"Nu e adevarat. Cum sa fie adevarat?", a declarat pentru Ziare.com Allma Somkereki. "Mihaela Radulescu este in juriu si va ramane in juriu", a mai spus aceasta.

Si Mihaela Radulescu a reactionat pentru Libertatea, declarand scurt si la obiect: "Nici vorba!".

Informatia conform careia Mihaela Radulescu si-a incetat contractul cu postul din Pache Protopopescu a aparut pe blogul lui Marius Tuca, acesta citand surse din cadrul Pro TV. A fost preluata imediat de mare parte din presa din Romania.

Sursele indicau drept cauza pentru incetarea contractului notorietatea negativa adusa de gesturile si comentariile Mihaelei, ca jurat al concursului "Romanii au talent".

De la venirea Mihaelei Radulescu in juriul emisiunii, la inceputul acestui sezon, controversele se tin lant. Intai, vedeta a facut observatie unor adolescente pe motiv ca ar fi prea "grase" pentru a dansa la nivel inalt.

Ulterior, vedeta s-a sarutat cu un concurent, a dansat in faina, pentru ca intr-o alta emisiune sa i se vada destul de mult din san, in timp ce dansa.

Romanii au talent: Mihaela Radulescu ridica iar audienta Pro TV - aproape i s-a vazut un san (Foto)

Apoi, i-a "iertat" pacatele unui complice la crima prezent in concurs, ceea ce a iscat vii reactii din partea opiniei publice. Pro TV s-a vazut nevoit sa iasa la rampa cu o declaratie, iar concurentul a fost eliminat din concurs.

Romanii au talent: Mihaela Radulescu a reactionat dupa eliminarea complicelui la crima

Ultima "isprava" este un comentariu la adresa minoritatii gay, pentru care Mihaela Radulescu a cerut scuze miercuri.

Mihaela Radulescu cere scuze homosexualilor: A fost regretabil si foarte grotesc

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihaela Radulescu data afara, #Mihaela Radulescu incetat contract Pro TV , #Romanii au talent