Mihaela Radulescu, la politie: M-a amenintat ca de la infractor la femeie. A pomenit si de copilul meu

Joi, 19 Martie 2015, ora 14:05
12602 citiri
Mihaela Radulescu, la politie: M-a amenintat ca de la infractor la femeie. A pomenit si de copilul meu
Foto: Facebook/Mihaela Schwartzenberg

Dupa ce a fost criticata in fel si chip dupa prestatia de la "Romanii au talent", Mihaela Radulescu are parte si de amenintari, chiar fata in fata.

Scandalul "Romanii au talent" continua: Opt plangeri la CNA din cauza Mihaelei Radulescu

Vedeta a anuntat pe o retea sociala ca a fost amenintata nu de vreun telespectator nemultumit, ci de o "cunostinta" mai veche, care i-a facut probleme si in trecut: "Gata, incepe!: ))) Am primit si prima amenintare fata in fata.

Stati linistiti, nu de la vreun telespectator care a crezut ca se uita la 'Viata spirituala' si nimerise pe '...au talent', Doamne-ajuta: )), ci de la unul dintre 'domnii' despre care am scris candva, aici", anunta Mihaela Radulescu pe Facebook.

Potrivit juratului de la "Romanii au talent", incidentul a avut loc in Monaco: "Omul era la cumparaturi, in Monaco, unde si locuieste - sper ca-si cumpara ceva in dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror: )))", glumeste vedeta, care pare sa fi trecut destul de usor peste incident.

"Glumim, pamfletam, dar omul chiar m-a amenintat - asa, 'barbateste', ca de la infractor la femeie", tine sa specifice Mihaela Radulescu.

Vedeta nu a stat cu mainile in san, ci s-a adresat Politiei, mai ales ca amenintarea s-a referit si la baiatul ei. "M-am dus la politia din tarisoara asta, am relatat intamplarea si faptele de-au generat-o. In amenintare a pomenit si de copilul meu, asa ca m-am gandit sa va spun si voua cam cat de josnici sunt unii, cand sunt in panica", incheie vedeta.

In trecut, Mihaela Radulescu a fost foarte vehementa legat de un barbat pe care il cunoscuse pe Facebook. Acesta ii ceruse bani, pe care vedeta i-a dat. Ulterior, insa, acesta a inceput sa o hartuiasca sexual si sa afirme ca are o relatie cu ea, moment in care vedeta "s-a spalat public pe maini" de acesta, afirmand ca daca ar avea mai mult timp, ar merge la Politie.

"Astfel de indivizi trebuie sa traiasca in lumea lor, nu printre oamenii frumosi si buni. Reject total. Imi pare rau ca nu-l pot da si pe mana Politiei, dar e o lucrare mai complicata si n-am timp de pierdut. Va rog sa aveti mare atentie mai departe. Si va rog sa ma trageti si pe mine de maneca, atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera", a mai spus ea atunci.

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihaela Radulescu politie, #Mihaela Radulescu amenintata, #Mihaela Radulescu amenintari , #Romanii au talent