Mihaela Radulescu pune in aceeasi oala homosexualii cu teroristii si drogatii

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 12:01
12710 citiri
Mihaela Radulescu pune in aceeasi oala homosexualii cu teroristii si drogatii
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu a postat, duminica, pe blogul sau un articol in care si-a exprimat punctul de vedere referitor la comportamentul homosexualilor, punctand ceea ce o deranjeaza.

"Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar lasati-mi si mie libertatea de opinie... ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...)

Cine stie, poate, intr-o zi, noi vom deveni o minoritate si voi o majoritate, desi sper din tot sufletul de om si mama, ca lumea nu se indreapta numai in directii gresite, care contrazic toate principiile religioase, morale si...fiziologice", a scris pe blog Mihaela Radulescu.

Ea a precizat ca nu are nimic impotriva celor care fac ce vor intre patru pereti, dar ca nu reuseste sa inteleaga de ce trebuie sa fie de acord cu exagerarile unora dintre ei, referindu-se la alegerile vestimentare, dar si la comportamentul lor si chiar mariajul intre oameni de acelasi sex.

"Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe... la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o si sa nu-mi spuneti ca va bazati mai mult pe deschiderea mintii, decat pe incarcarea ei cu o morala anume, solida si dreapta", a continuat juratul "Romanii au talent".

Mihaela Radulescu are un mesaj foarte clar catre homosexuali: sa nu agreseze vizual copiii.

"Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa - dar, daca va asumati 'diferenta', faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor.

Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege...drept", a punctat ea.

Vedeta este constienta de faptul ca multi vor fi cei care o vor critica pentru ceea ce a scris, dar a precizat alte lucruri care ar trebui luate in seama de autoritatile din Romania.

Mihaela Radulescu ataca: Femei suparate, nu va mai asteptati la iubire si respect din partea barbatilor vostri!

"Desigur, vor sari multi la carotida mea, ca de obicei. Dar, in haosul asta al normalitatii moderne, cati sar la carotide de politicieni pentru minoritatea celor aflati in scaune cu rotile, care nu pot merge la un spectacol de teatru, pentru ca nimeni nu le construieste o rampa? Cati vor apara drepturile minoritatii...oamenilor in varsta din Romania, lasati sa moara de foame, de frig, de boli pentru care n-au bani de medicamente?

Cati se vor arata iritati de sistemul medical din Romania, cel in care trebuie sa facem campanii personale, zbatandu-ne din greu sa dotam spitale de copii si sa sustinem finaciar operatii vitale? Cati vor intelege constanta mea preocupare pentru orfelinatele din Romania, in care vin mereu cu ajutoare si logistica spre a le fi mai bine, cand e atat de simpu sa ma judece pentru... domiciliul actual?", a adaugat ea.

A.G.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Mihaela Radulescu atac homosexuali, #Mihaela Radulescu atac gay, #Mihaela Radulescu homosexuali , #Romanii au talent