Mihaela Radulescu, despre prima sa intalnire reala cu moartea

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 12:42
4035 citiri
Mihaela Radulescu, despre prima sa intalnire reala cu moartea
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu

Ajunsa la 44 de ani, locuind la Monaco, cu greu ti-o poti imagina pe vedeta Mihaela Radulescu, unii i-ar putea spune si "glamour", cu probleme reale. O simpla cautare pe Google te poate face sa crezi, daca n-ai trait nicio clipa in Romania, ca e vorba despre o femeie frumoasa, care a investit in ea, mandra de rezultat. Si-ai putea ramane doar cu atat.

Insa vedeta, care a trecut prin trei divorturi, avand si un copil din ultimul mariaj, tine sa ne reaminteasca faptul ca in spatele acestui nume sta munca multa, sacrificii si chiar intalnirea cu moartea.

Pe un ton despre care unii ar putea spune ca e putin exagerat, Mihaela Radulescu arata, intr-o postare pe Facebook, cu ce ar trebui asociat numele ei: "Stiu ca v-ati obisnuit cu mine numai in paiete si pe tocuri, la business class sau in masini de lux...

Dar, n-aveti idee in cate momente din viata mea am fost la munca de jos, m-am trezit dupa prea putine ore de somn, am circulat cu tab-ul, cu camionul, am zburat 14 ore pana-n Afganistan cu Hercules-ul care n-are nici macar toaleta pentru femei, am fost in Irak, unde am trait 12 zile exact ca soldatii, fara sa ma plang si fara sa cer vreun tratament special...", scrie ea pe reteaua sociala.

Continuand cu si mai mult patos, Mihaela Radulescu adauga: "Oare astia de ma injura zilnic au muncit vreodata asa? Oare astia au facut macar o data in viata lor sacrificii? Oare astia au trecut macar o data pe langa moarte, pe bune? Oare astia stiu ce-i aia pasiune pentru munca ta? Oare astia au parinti care sa le zambeasca mandri de ce au realizat ei? Oare astia ce povestesc, cand ii intreaba cineva ce chestii grozave au facut in viata lor?!...".

Inevitabil, vedeta ofera si raspunsul la aceste intrebari, referindu-se la propria persoana: "Ca io am niste mii de povesti, toate cu si despre oameni carora le-am fost de folos sau de la care am invatat, cel mai mult si mai consecvent, sa fiu om bun, drept si muncitor".

Referindu-se la momentul in care sustine ca a dat fata in fata cu moartea, vedeta ataca subiectul Irak, postand si cateva fotografii de la fata locului pe reteaua sociala: "Pozele sunt din Irak, unde am realizat un film despre soldatii romani, care a fost si premiat de APTR si de care-s tare mandra. A fost si primul meu film ca operator. Si a fost si prima mea intalnire reala cu moartea. Manca-mi-as gura mea de 'diva', ca am strans tare multe povesti in bocanci si cizme de cauciuc.....:))))", mai scrie inversunata vedeta.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Mihaela Radulescu Irak, #Mihaela Radulescu Facebook, #Mihaela Radulescu cariera , #stiri Mihaela Radulescu
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Manca-mi-as gura mea de 'diva', ca am strans tare multe povesti