Mihaela Radulescu, facuta praf de un designer celebru

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 10:56
7490 citiri
Mihaela Radulescu, facuta praf de un designer celebru
Foto: Adevarul

Tinuta Mihaelei Radulescu purtata vineri seara la "Dansez pentru tine" este criticata dur de designerul Razvan Ciobanu. Acesta a spus ca rochia a fost "mizerabila".

"Si ca sa nu treaca neobservata, in celebra emisiune, i-au dat cu japca si Mihaelei Radulescu o rochie desprinsa dintr-un spectacol ridicol de circ sau cabaret. Noroc ca Mihaela arata senzational, stie sa se spele pe par si are vorbele la ea... asta insa nu m-a impiedicat sa nu observ mizerabila rochie de a purtat-o", a scris Razvan Ciobanu pe Facebook.

Mihaela Radulescu a scris sambata pe aceeasi retea de socializare ca rochia pe care a purtat-o a fost realizata de Eniko Santo. Ea a precizat ca trebuia sa imbrace o tinuta marca Dana Budeanu, dar ca a rupt-o inainte sa intre in direct.

Mihaela Radulescu, tango pasional - ce i-a transmis lui Stefan Banica

Mihaela Radulescu a mai declarat recent, intr-o emisiune TV, ca ar vrea sa devina din nou mama.

"Mireasa nu ma vad. Adica nu momentan. Mai iau si eu o pauza. Mama ma mai vad, chiar daca nu pe cale naturala, prin adoptie", a spus ea, arata Libertatea.

Razvan Ciobanu o critica si pe Iulia Vantur

Nici Iulia Vantur nu a scapat de criticile lui Razvan Coibanu, aceasta intrand in vizorul sau dupa ce producatorii emisiunii i-au recomandat sa nu se spele pe cap.

"De data asta producatorii s-au gandit sa nu-i puna doar o rochie urata Iuliei Vantur, dar i-au si recomandat sa nu se mai spele pe par... de parca 'dior-ul' in mizerie pe care il poarta nu era suficient, acum trebuie sa mai vad si niste extensii ce arata precum caltii de la cainii vagabonzi. Oare de data aceasta ce tinuta 'hip' si-au dorit sa copieze?", a mai notat Razvan Ciobanu.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihaela Radulescu rochie Dansez, #Mihaela Radulescu rochie mizerabila, #Mihaela Radulescu rochie, #Mihaela Radulescu Dansez pentru tine, #Mihaela Radulescu Razvan Ciobanu, #Razvan Ciobanu tinute vedete , #stiri Mihaela Radulescu