Mihaela Radulescu reactioneaza dupa scandalul de la judecatorie

Luni, 16 Iunie 2014, ora 17:44
10637 citiri
Mihaela Radulescu reactioneaza dupa scandalul de la judecatorie
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu a reactionat, luni dupa-amiaza, dupa altercatia pe care a avut-o luni dimineata cu un cameraman la Judecatoria Sectorului 4.

Fosta prezentatoare TV a explicat ca este martor intr-un proces pe care Dana Budeanu il are cu Radu Budeanu, pe motiv ca acesta, patron al "unor publicatii de scandal-cu-litera-mica", nu vrea sa ii dea designerului procura pentru a pleca in vacanta cu cei doi copii ai lor, dupa cum a scris pe Facebook Mihaela Radulescu.

"Asadar, din mizeriile pe care le mai cititi, unii dintre voi, despre mine, faceti voi o selectie riguroasa. Stiti, asa fac barbatii ca el, ameninta, santajeaza, mint, deh, daca tot au experienta... Si, uite-asa, mai o minciuna, mai un santaj, banii negri vin.... si se duc la prostituate buzate, nicidecum la copii.. (....)

Barbatul roman, mai ales unul care a facut ceva avere doar din scandaluri si distrus vieti, parca nu mai are cohones decat daca e smecher, daca face rau si daca isi pierde ratiunea", a adaugat vedeta de televiziune pe reteaua de socializare.

Mihaela Radulescu a bruscat un cameraman - a intervenit un politist

Aceasta a precizat ca nu o sperie faptul ca in publicatiile lui Radu Budeanu apar articole rautacioase la adresa sa, ci ca o amuza acest lucru.

"O prietenie ca cea dintre mine si Dana, o relatie atat de speciala cum e cea dintre copiii nostri.., ei bine, Radu, astea nu se impiedica de un ciot. Nici daca-l ai in pantaloni sau on line:)))). Ador barbatii lipsiti de scrupule", a continuat Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu a bruscat un cameraman, luni dimineata, in timp ce se afla in Judecatoria Sectorului 4. Deranjata de faptul ca un cameraman de la Realitatea TV o filma, vedeta a prins camera si a incercat sa o ia. In momentul urmator, un politist a intervenit si a indepartat-o pe aceasta de cameraman.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Mihaela Radulescu reactie scandal, #Mihaela Radulescu scandal judecatorie, #Mihaela Radulescu Radu Budeanu , #stiri Mihaela Radulescu