Mihaela Radulescu sare la gatul politicienilor: Cine curata mizeria facuta de ei?!

Joi, 20 Iunie 2013, ora 15:21
2537 citiri
Mihaela Radulescu sare la gatul politicienilor: Cine curata mizeria facuta de ei?!
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu locuieste de cativa ani la Monaco, insa tot o intereseaza ceea ce se intampla in Romania, mai ales atunci cand deciziile politicienilor romani ii afecteaza pe cei din jurul sau.

"Deschid raaaaar tv-ul pe programe romanesti, pentru ca nu-mi mai pot permite sa consum 'imagini nesanatoase', imi dauneaza grav sanatatii psihice. N-am avut de lucru si am deschis televizorul (...) si auzeam, fara sa vad imagini, caci eram cu spatele, cum se certau parlamentarii.

Am refuzat sa ma intorc sa-i si vad si incercam sa asociez vocile pitigaiate sau miorlaite cu fete de alesi (limbajul nu puteam sa-l lipesc de nicio functie publica). N-am reusit, probabil ca am lipsit prea mult din tara si au aparut fetze noi", a scris Mihaela Radulescu pe blog.

Vedeta considera ca ceea ce fac parlamentarii la televizor este cu totul din alt film.

Mihaela Radulescu, un nou scandal: Propun sa fiu inchisa, sa vina mascatii sa ma salte

"Cata mitocanie, cata pierdere de vreme cu discutii care n-au nicio legatura cu problemele reale ale acestei tari. Cati kilowati arsi de pomana, care inseamna facturi uriase, platite de prostii de noi (spun 'noi', pentru ca si eu platesc taxe statului roman, chiar daca sunt rezident in alta tara) (...) Parlamentarii sunt revoltati unul pe altul, frecventeaza emisiuni, isi pregatesc discursul si freza pentru tv, dar ii doare in coatele lor de alesi, de orice copil care moare de foame sau de boli", a continuat ea.

Politicienii ineficienti, prea vizibili

Totusi, Mihaela Radulescu crede ca mai exista si politicieni inteligenti, putini ce-i drept, dar ca nu sunt vizibili din cauza celor care ies in fata si care sunt mai putini pregatiti.

"Sunt atat de vizibili politicienii stridenti si ineficienti, incat abia de-i mai poti zari si aprecia pe putinii care chiar sunt inteligenti, manierati, fini, capabili si bine-intentionati - si sunt convinsa ca sunt astfel de oameni printre ei, doar ca ne obtureaza mereu imaginea...ceilalti", a mai spus fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie".

A.G.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Mihaela Radulescu ataca politicienii, #Mihaela Radulescu atac politicieni, #Mihaela Radulescu Monaco, #Mihaela Radulescu emisiuni , #stiri Mihaela Radulescu