Mihaela Radulescu tuna si fulgera: Un vierme angajat pe doi lei

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 12:15
11630 citiri
Mihaela Radulescu tuna si fulgera: Un vierme angajat pe doi lei
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu a reactionat, joi dimineata, dupa ce presa mondena a anuntat ca ar fi semnat un contract cu Antena 1 si ca ar urma sa primeasca pana in 4.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii "Dansez printre vise".

"Ei bine, NU ma duc la Antena. Daca mai aveati vreo indoiala despre prostia celor de la Libertatea - ziarul ala de n-a mai scris o stire reala de cand au descoperit patronii straini ai publicatiei ca romanii pot fi prostiti pe fata. (...) Ei bine, iata, Libertatea revine cu o stire din gama 'bai, sa nu care cumva sa verificati, dar sa scrieti ceva naspa de Raduleasca. Cum de ce?! Ca asa vreau io, redactorul sef'", a scris pe pagina de Facebook Mihaela Radulescu.

Fosta prezentatoare de televiziune a continuat postarea in acelasi fel, criticand modul in care jurnalistul respectiv a realizat articolul.

Mihaela Radulescu reactioneaza dupa scandalul de la judecatorie

"Asadar, un vierme angajat pe doi lei a visat ca si eu m-am dus pe doi lei la Antena 1. Si a si scris, ca sa se simta asa, egal cu mine, cumva. N-a stat omul pe ganduri, harst o poza, harst 2-3 minciuni si gata articolul de Libertatea pentru romanii idioti care-l citesc. Ca doar un idiot sadea poate citi la nesfarsit minciuni", a continuat ea.

Mihaela a precizat ca nu ar fi reactionat daca articolul nu ar fi avut legatura directa cu viata sa profesionala.

"Ei bine, prostilor, nu ma duc la Antena. Si nici nu prezint cu Victor Slav. Si nici nu m-am dus pe bani putini undeva. Nici macar la Carrefour, azi dimineata", a incheiat vedeta de televiziune.

Reactia Mihaelei vine in urma unui articol publicat de ziarul Libertatea in care scrie ca ea a ar urma sa primeasca in jur de 4.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii "Dansez printre vise".

A.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mihaela Radulescu emisiune Antena1, #Mihaela Radulescu Antena1, #Mihaela Radulescu cearta Libertatea , #stiri Mihaela Radulescu