Mihalea Radulescu: Spre enervarea multor doamne, prefer conversatia cu barbatii lor

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 16:08
4040 citiri
Mihalea Radulescu: Spre enervarea multor doamne, prefer conversatia cu barbatii lor
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu recunoaste deschis ca, in anumite situatii, cum ar fi petrecerile in casa cuiva, prefera, "spre enervarea multor doamne", conversatiile cu sotii acestora.

"Nu-mi plac femeile care beau peste clipa in care sunt simpatice si devin odioase, vulgare si numai bune de luat acasa. Nu-mi plac norii grei de barfa care apar pe la colturi de terasa sau sufragerie si nu-mi doresc nimic mai mult decat sa risipesc acesti nori. De cele mai multe ori nu reusesc si, spre enervarea multor doamne, prefer conversatia cu barbatii lor", afirma Mihaela Radulescu descriind un scenariu obisnuit la multe petreceri.

Vorbind despre organizarea unei mese cu prietenii acasa, vedeta mentioneaza pe 22foryou.co ca se numara printre cei carora le place sa aiba musafiri. "Nu ma formalizez, caci stiu bine ce prieteni am si chiar daca unii au ditamai functiile sau ditamai carierele, ador ca ne pastram prietenia tocmai pentru ca semanam in lipsa de pretentii", povesteste ea.

"Imi place sa pun fete de masa albe, sa ornez simplu masa, doar atat cat sa se simta ca m-a preocupat si latura estetica", explica ea.

"Desi regia de viata mi-ar permite sa am ospatari, bucatari, diverse ajutoare, marturisesc ca doar daca am o petrecere speciala, cu vreo suta de invitati, apelez la astfel de set up-uri. In rest, cu riscul ca-mi supar niste prieteni sau ca n-or sa ma mai invite pe la ei, admit ca nu ma simt bine in casele in care mancam 8 oameni, iar chelnerii chemati sa ne serveasca sunt cam tot atatia", afirma natural vedeta.

Femeie de lume, Mihaela Radulescu, expune si cateva scenarii de petreceri dezastruase. O situatie ingrata o creaza "nevestele suspicioase, care te privesc otravitor cand le conversezi barbatii" dar si "cele venite sa flirteze cu oricine, doar-doar s-o stabili ca ea e cea mai sexy din incapere".

Musafirii si hartia igienica

Iar lista de "Nu"-uri nu se opreste aici: "Nu suport impopotonarea abuziva in cadrul unei vizite la prieteni acasa. Inca mai cred ca tocurile n-au ce cauta decat pe asfalt, inca mai sper ca parfumurile grele ar trebui folosite in alt context, inca mai sper sa vad oameni care nu vin cu mana goala, dar nici cu exagerari, ci cu o floare, o sticla, o gluma potrivita".

"Inca mai cred ca o gazda buna e cea care verifica daca toate baile au rezerve serioase de hartie igienica si care intelege ca vii in vizita ca sa te relaxezi, nu ca sa te afirmi. Iar cand un om te invita de drag la el acasa, e frumos sa te abtii sa-i barfesti casa, viata, masa imediat dupa ce-ai iesit pe poarta", mai scrie vedeta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihaela Radulescu musafiri hartie igienica, #Mihaela Radulescu petreceri acasa, #Mihaela Radulescu gazda, #Mihaela Radulescu petrecere reusita, #Mihaela Radulescu femei , #stiri Mihaela Radulescu