Modul inedit in care Mihaela Radulescu le raspunde celor care o critica (Foto)

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 13:25
15181 citiri
Modul inedit in care Mihaela Radulescu le raspunde celor care o critica (Foto)
Foto: Facebook/Mihaela Schwartzenberg

Mihaela Radulescu s-a obisnuit cu oamenii care o critica pentru aproape tot ceea ce face si a ales sa le raspunda intr-un mod inedit, prin cateva fotografii foarte sexy.

Fosta prezentatoarea tv a postat pe contul de Facebook Mihaela Radulescu o discutie pe care a purtat-o cu o doamna in aeroport.

Mihaela Radulescu si-a innebunit fanii cu o poza: Sa mai indraznesti asa

"'Vai, nu se cade la varsta ta, Mihaela!' 'Vai, aveti dreptate, la varsta mea doar se ridica:)))))))))', i-am raspuns unei cicalitoare care era daramata, in aeroport, de blugii mei rupti, negri si de rucsacul Chanel (asa mi-a zis: 'Nicio doamna de varsta ta nu poarta rucsac si blugi rupti'.

Am intrebat-o 'De ce oare? ':) ))) jeeeeez (Doamne - n.red.) - m-a si prins intr-o foame de mi-era greu sa fiu simpatica. Si asta le spun si tuturor celor care si-au construit garduri la minte si nu vor neam sa le darame", a notat Mihaela Radulescu.

Vedeta de televiziune isi sfatuieste prietenii virtuali sa invete ca nimic nu poate sta in calea zambetului lor.

"Dupa ce reusiti sa depasiti primul obstacol - cel in care vi se pare ca e de la Photoshop sau bisturiu, treceti in etapa urmatoare si imaginati-va ca nimeni si nimic nu va sta in cale sa va mentineti tonusul, energia buna, zambetul... Sigur, in afara de voi insiva:) Deci, dati-va deoparte din calea...voastra si simtiti-va varsta care va prieste.

Si faceti ca mine - sa nu va pese de nicio parere a cuiva care habar n-are cine sunteti, ce faceti, ce iubiti, cum simtiti etc. Sa va pese doar de parerea celor foarte, da' foarte dragi si apropiati. Azi am 20 de ani. Pentru ca asa vreau eu, asa ma simt si exact asa o sa ma imbrac. Pentru ca nu se cade:))), ci se ridica moralul...din interior", a adaugat vedeta.

Si pe pagina de Facebook Mihaela Radulescu diva le-a transmis prietenilor virtuali ca nimeni nu a reusit sa ramana vesnic tanar, dar ca oricine se poate simti asa.

"Traiesc si pentru ca sa ma simt bine, sa fiu in forma si sa fiu fericita, nu numai ca sa mai bifez o zi. Va doresc sa aveti aceeasi disciplina de viata sanatoasa ca mine! O zi care sa conteze", a notat ea.

Si pentru a demonstra cat de bine arata si se simte, Mihaela Radulescu a postat si trei fotografii.

Cea mai sexy aparitie a zilei (Foto)

Felix Baumgartner, despre Mihaela Radulescu: Femeia la care intotdeauna am visat

Mihaela Radulescu da cartile pe fata: De cand este cu Felix Baumgartner

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mihaela Radulescu sexy, #Mihaela Radulescu costum sexy, #Mihaela Radulescu sport , #stiri Mihaela Radulescu