Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Poza rara cu familia Mihaelei Radulescu

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 15:46
8678 citiri
Poza rara cu familia Mihaelei Radulescu
Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Radulescu este foarte apropiata de prietenii sai virtuali si tocmai de aceea, sambata, le-a aratat o fotografie rara in care apare alaturi familia sa.

"In premiera mondiala, my family, intr-o poza tare draga mie. E bine sa mai rascolim arhiva personala, din cand in cand, ca sa nu uitam de copilarie, de bunici, de parinti, de frati si surori.... Ei suntem... Noi, azi. Si asa mai departe......", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Vedeta TV a explicat ca in fotografie se afla bunicii sai, Mihai, Elena, Pompilia si Serghei, ca ea se afla langa mama sa, in timp ce langa tatal sau statea fratele sau.

"Bunicul Serghei a fost pilot militar, o fiinta foarte speciala. Rus, ucrainian, la origine. El m-a invatat sah, printre altele....", a adaugat ea.

Prietenii vedetei TV i-au transmis ca a avut o familie minunata.

Mihaela Radulescu: Slava Domnului, acum iubesc si sunt iubita

"Dupa cum vedeti, provin dintr-o familie normala. Nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs:)))))", s-a amuzat Mihaela Radulescu.

Desi o multime dintre admiratorii sai i-au transmis ca este leita mama sa, ea considera ca l-a mostenit pe tatal sau.

"Cu mama nu seman deloc. Cu tata, mult. Dar, cel mai mult cu bunica Pompilia, mama tatalui meu (e bunica din dreapta, in poza). Ea avea ochii verzi, parul cret, nasul acvilin, ma rog, tot ce am si eu azi.... (....) Am aerul mamei mele, dar nu semanam la nicio trasatura fizica. Mama are ochii caprui, parul drept, nasul fin si putin carn si niste picioare de vis, pe care le-a mostenit frate-miu, ca forma:) Noroc ca si tata are glezna fina:))", a mai notat ea.

A.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mihaela Radulescu familie, #Mihaela Radulescu poza familie, #Mihaela Radulescu fotografie familie, #Mihaela Radulescu Facebook , #stiri Mihaela Radulescu