Vedetele fac facultatea la batranete

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 08:12
5332 citiri
Vedetele fac facultatea la batranete

Pentru unele vedete nu este prea tarziu sa urmezi o facultate, nici dupa douazeci de ani. In paralel cu proiectele lor artistice sau de televiziune, ele trebuie sa se prezinte acum la cursuri si seminarii si sa faca fata stresului din sesiune.

Daca Mihaela Radulescu a ales Facultatea de Regie-Film, Oana Sarbu este proaspat licentiata in relatii publice si comunicare. Tania Budi inca se lupta cu examenele la Actorie, iar Marcel Pavel, cu cele de la Conservator, informeaza Gardianul.

Dupa 12 ani de aparitii constante la diferite posturi TV, Mihaela Radulescu a redescoperit o pasiune mai veche, pentru regie, pe care o concretizeaza in mai multe proiecte, urmand in acelasi timp, cursurile Facultatii de Regie-Film. A participat de doua ori la concursul de scenarii organizat de Centrul National al Cinematografiei, insa de fiecare data a fost respinsa.

In schimb, a regizat doua videoclipuri, pentru trupele Bere Gratis si Taxi, a semnat scenariul si regia scurtmetrajului "Musca din Periprava" si a realizat filme documentare in Irak, Afganistan, Africa sau Delta Dunarii. Recent, a "dirijat" Festivalul International de Pirotehnie Muzicala si promite si alte proiecte.

In 1985, Oana Sarbu a castigat trofeul "Steaua fara nume", iar un an mai tarziu, "Premiul Tineretii" la Festivalul Mamaia. Si-a inceput cariera de actrita in serialul "Liceenii" si s-a dedicat total muzicii si actoriei.

Cantareata nu a considerat ca este prea tarziu pentru a urma o facultate. La 40 de ani, Oana Sarbu tocmai a obtinut licenta la Facultatea de Relatii Publice si Comunicare, dupa ce a absolvit cursurile, anul trecut.

"Scoala te formeaza foarte mult si ma bucur ca am reusit sa inchei si acest proiect important pentru mine," a spus Oana.

Cantaretul Marcel Pavel este acum student in anul 3 la Conservator, si spune ca nu trateaza facultatea ca pe o formalitate.

"Nu-mi doresc doar sa obtin o diploma, pentru ca la varsta mea nu mai am nevoie de ea. Eu m-am inscris la Conservator pentru ca vreau cu adevarat sa invat, sa-mi imbogatesc cunostintele. M-am ocupat serios de scoala, ma duc la cursuri si am note bune la examene, mai ales la canto. E destul de complicat, pentru ca am si concerte, dar totul e sa vrei, timp se gaseste",a declarat Marcel.

Tania Budi, la mai bine de 14 ani de cand s-a lansat in televiziune, isi doreste o specializare in actorie. Probabil ca experienta "La urgenta" (serialul in care a jucat la TVR, impreuna cu Daniela Nane si Florin Piersic jr) i-a deschis apetitul pentru actorie. Tania s-a inscris la Teatru, la Universitatea Hyperion, unde studiaza la clasa maestrului Virgil Ogasanu si unde a absolvit deja primul an.

"Sincer, ma asteptam sa fie mai greu, dar am trecut cu bine de examene",a declarat Tania. In paralel, vedeta se ocupa de clubul sau din Mamaia, unde organizeaza diverse evenimente in perioada verii.

Gigi Becali, la 46 de ani, s-a inscris la Drept, la Universitatea Ecologica. S-a tinut de carte doi ani, insa in al treilea si-a dat seama ca avocatura nu este vocatia lui si nu s-a mai prezentat la examene, dezinteres care i-a adus exmatricularea.

La 38 de ani, Nico si-a achitat restantele din vremea adolescentei, sustinand examenul de bacalaureat, unde a obtinut media 7,52.

Silvia Dumitrescu (48) a absolvit, acum doi ani, Pedagogia Muzicala la Universitatea Spiru Haret.

Pe langa celebritate, diploma a ajutat-o sa obtina un post de profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Bucuresti.

Si Elena Carstea, care acum traieste in Statele Unite, s-a inscris tarziu la Facultatea de Psihologie, unde a studiat numai doi ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete, #Oana Sarbu, #Marcel Pavel, #Mihaela Radulescu, #facultate , #stiri Mihaela Radulescu
Comentarii
C
cinga de lipscani
rank 1