Bendeac pleaca de la Mondenii

Miercuri, 19 August 2009, ora 09:24
4361 citiri
Bendeac pleaca de la Mondenii

Mihai Bendeac anunta ca paraseste trupa Mondenii si ca va semna cu Antena 1, insa afirma ca motivele plecarii sale nu sunt financiare.

"Asa cum s-a zvonit in ultimele saptamani, am hotarat sa intrerup colaborarea cu Prima Tv si sa semnez un contract cu postul Antena 1. Motivele nu sunt financiare! Doamna Camelia Voiculescu poate depune marturie ca, desi ne-am intalnit de vreo 7 ori si am negociat ore in sir, discutia despre bani a durat 1 minut jumate. Atat!", scrie Bendeac pe blogul sau.

El sustine ca fara ca cineva din interiorul trupei sau al trustului sa lanseze aceasta idee, s-a impamantenit in conceptia generala a presei si chiar a publicului ca el ar fi liderul trupei.

"In principiu, pentru tot ce aparea pe ecran, in ochii privitorilor, eu eram responsabil. Asta nu a fost o problema timp de doi ani si jumatate cat EU am fost cel care a creat sinopsisul (ideile) show-ului si scenariul.

Fiindca atunci imi putea asuma totul. Dar din clipa in care cineva si-a spus 'Nu dom'le! Noi trebuie sa avem control asupra emisiunii!', nu a mai fost in regula", mai spune Bendeac.

Mihai Bendeac mai afirma ca a decis sa plece pentru ca nu a fost lasat sa isi faca emisiunea asa cum a vrut.

"Dupa doi ani si jumate, cand mi-am pierdut sanatatea mintala invetand situatii precum "Banel si nea Gigi pe mess", "Solcanu la fitness", "Nikita la matrimoniale" "Pitzipoanca si cocalarul", secvente care au facut sute de mii, milioane de vizualizari pe net, dupa ce am lansat expresii devenite celebre precum acest "La naiba!" cineva si-a zis "Bendeac trebuie tinut in frau!" Mare greseala. Pentru ca Bendeac accepta orice, numai sa nu-l lasi sa se desfasoare nu!", mai declara el.

Bendeac spune ca ceea ce l-a determinat sa plece de la Prima TV a fost un eveniment petrecut prin martie sau aprilie.

"In cadrul unui musical, textul continea jigniri gratuite la adresa Loredanei. Se insinua chiar si ideea ca nu ar avea voce. A doua zi am primit un telefon de la Andrei Boncea care, extrem de civilizat, m-a intrebat daca eu consider ca Loredana nu este talentata. Oricat am incercat sa-i explic faptul ca nu am fost autorul momentului respectiv, a refuzat sa ma creada. Am inteles atunci ca e foarte periculos sa reprezinti imaginea unui produs asupra caruia nu ai control deplin", a precizat Bendeac.

El a spus ca in acel moment a vrut sa le ceara scuze oficial Loredanei si lui Andrei Boncea insa i-a fost teama sa nu se interpreteze ca ar avea vreun interes in Media Pro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Bendeac Antena, #Bendeac Mondenii Antena , #Mondenii