Razboiul dintre Huidu si Bendeac continua. Serban: Nu imi tremura deloc chilotii!

Luni, 03 Iunie 2013, ora 11:54
3280 citiri
Razboiul dintre Huidu si Bendeac continua. Serban: Nu imi tremura deloc chilotii!
Foto: Arhiva

Razboiul dintre Mihai Bendeac si Serban Huidu, inceput cand piesa "Doi in Unu" (Delia feat Bendeac) nu a intrat in play list-ul Kiss FM, continua.

Bendeac, care lucreaza la o noua emisiune, a scris pe o retea sociala ca Huidu nu are habar ce o sa se intample, amenintandu-l: "Nu stie ce-i pregatesc pentru toamna. I-ar tremura chilotii", a scris actorul.

Huidu a oferit o replica pe blog, scotand la iveala si o discutie dintre ei. Se pare ca actorul a fost cel care a initiat dialogul.

"Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum!", a scris Huidu.

Realizatorul TV s-a legat si de celealte productii ale lui Bendeac, mentionand ca acestea nu au facut audienta.

Scandalul continua. Bendeac catre Huidu: Sa vedem cine rade la urma!

Bendeac, "buricul Pamantului"?

"In plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru pana la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a vazut cu ochiul liber ca Antena, cu filme, face muuuult mai multa audienta decat cu tine pe post de buricul pamantului! Si sa nu te mai stradui sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz!", a adaugat el.

Huidu a precizat ca melodia "Doi in Unu" nu va fi difuzata la Kiss Fm pentru ca "e proasta, nu ca esti tu in ea", precizand ca decizia nu ii apartine numai lui.

Totusi, Huidu a publicat si raspunsul lui Bendeac.

"Emisiunea aia o pregatesc de 1 an. Deci stai linistit. Publicul va decide care e mai buna. Pana la urma, asta inseamna concurenta. Nu mai are voie nimeni sa parodieze balbele si gafele din televiziuni? Hai sa vedem care poate sa faca asta mai bine", ar fi raspuns Mihai Bendeac.

Serban Huidu a publicat si opinia lui Bendeac vizavi de difuzarea melodiei pe care a inregistrat-o actorul cu Delia Matache.

Bendeac i-a cerut scuze lui Huidu. Vezi daca s-au impacat

"Cat despre radio... Poate ca toate piesele care ruleaza pe Kiss sunt mai bune decat 'Doi in unu'...:) Uite ca oamenilor le place. Ei nu cred ca e proasta. Si, da. Trebuie sa existe un radio nou. Nu de alta, dar as vrea sa vedem si acolo mai multa concurenta. Deci, din toamna, e care pe care. P.S. Dar mi-ar placea sa fii tu producator la show-ul asta. :) Sa treci si asta pe blog. :)", a adaugat actorul.

Ultimul cuvant in postul respectiv ii apartine tot lui Huidu.

"Sa imi iei si niste perechi de izmene sa imi tremure si alea, nu numai chilotii! Cat priveste partea de radio, ai uitat ca te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lamurit ce iti poate pielea si in domeniul asta! Nu uita sa il iei si pe Fernando in noul show. Ar fi pacat ca copiezi ceva fara el! Plus, aia da concurenta serioasa! Bafta!", a conchis el.

A.G.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Huidu razboi Bendeac, #Huidu Bendeac tremurat chiloti, #cearta Huidu Bendeac, #scandal Huidu Bendeac melodie, #noua emisiune Bendeac , #Serban Huidu
Comentarii