Scandalul Bendeac - Antena 1: Reactia postului TV, dupa acuzatiile de cenzura

Marti, 12 August 2014, ora 19:35
7063 citiri
Scandalul Bendeac - Antena 1: Reactia postului TV, dupa acuzatiile de cenzura
Foto: Facebook/Jurnalul Unui Burlac

Antena 1 a iesit public, marti cu un comunicat menit sa lamureasca acuzatiile facute de Mihai Bendeac intr-un interviu acordat luni.

Acesta scrisese pe Facebook, luni, ca trustul Intact i-a interzis sa aiba ca personaje in scheciurile sale persoane ca Dan Voiculescu, Mircea Badea sau Mihai Gadea, el postand si fragmente din contracte si corespondenta cu reprezentantii trustului.

Bendeac nu avea voie sa-i parodieze pe Dan Voiculescu, Mihai Gadea si Mircea Badea

In plus, intr-un interviu acordat Pagina de Media, a spus ca Antena 1 a facut presiuni dupa ce a plecat din trustul Intact ca alte posturi sa nu-l angajeze.

Actorul, care fusese contactat pentru emisiunea "Romanii au talent", de la Pro TV, a fost anuntat de televiziunea din Pache Protopopescu ca nu il mai poate angaja, in urma presiunilor celor din Intact.

Asta, desi actorul sustine ca lucrurile evoluasera mult, ajungand chiar sa faca sedinte foto cu juratii emisiunii: Andra, Andi Moisescu si Cabral.

Situatia s-a repetat in cazul postului Prima TV, care a primit notificari cu referiri la "despagubiri de milioane", a explicat actorul. Aici, insa, s-a decis ca emisiunea sa intre pe post.

Referindu-se la ultima perioada, Bendeac a declarat: "Ma terorizeaza de un an de zile. De un an de zile familia mea este agresata. Eu am buletinul pe adresa alor mei. La fiecare luna, se trezesc cu executorul judecatoresc la usa.

Pana acum nu am actionat in instanta pe nimeni, timp de un an. Am crezut ca se poate autosesiza cineva, vreo institutie. Este grav atunci cand un trust cenzureaza si isi terorizeaza oamenii".

Pozitia Antenei 1, exprimata marti intr-un comunicat remis Ziare.com, este urmatoarea: "Antena1 isi respecta obligatiile contractuale fata de vedete si colaboratori. Mihai Bendeac a incalcat in mod repetat clauzele contractului semnat in prealabil cu Antena 1, contract aflat inca in vigoare, motiv pentru care se confrunta cu repercusiunile legale firesti intr-un astfel de caz".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Antena 1 reactie Mihai Bendeac, #Mihai Bendeac acuzatii Antena 1, #Bendeac Antena 1 , #stiri Mihai Bendeac