Top 10 diferente intre Smiley si Bendeac - Smiley are vocea calda. Bendeac are orice voce

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 17:14
4056 citiri
Top 10 diferente intre Smiley si Bendeac - Smiley are vocea calda. Bendeac are orice voce
Foto: Facebook

De ce alege Mihai Bendeac sa se compare tocmai cu Smiley e greu de intuit. Cert este ca actorul o face, iar rezultatul e pe placul fanilor.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Mihai Bendeac tine mortis sa evidentieze cele 10 diferente dintre el si Smiley, demarand in tromba: "Daca intrebi pe cineva ce face si-ti raspunde ca citeste o stire despre Smiley, il intrebi 'ce stire'. Daca iti spune ca citeste o stire despre Bendeac, il intrebi 'Aoleu... Ce-a mai facut?'...", scrie el si trebuie sa recunosti ca lucrurile stau intocmai.

Tot la capitolul deosebiri, actorul care nu mai are contract cu Antena remarca, deloc modest: "Smiley canta 'Dincolo de cuvinte'. Bendeac este dincolo de cuvinte", dar si ca "Smiley are freza-n vant. Bendeac are freza-n cabinetul stomatologic".

"Smiley a facut parte din Simplu. Pentru Bendeac, nimic nu e simplu", admite tot el, "acumuland" peste 5.000 de aprecieri din partea fanilor.

Cel putin doua puncte comune au cei doi: amandoi au umor si dupa ambii alearga femeile. "Dupa Smiley alearga femeile. Si dupa Bendeac alearga. Dar a promis ca se lasa de furat genti...", glumeste fostul realizator al iComedy.

Continuand in aceeasi maniera, actorul descrie reactiile oamenilor care l-ar intalni pe el sau pe Smiley la mall: "Cand trece Smiley prin Mall, lumea spune 'Uite-l pe Smiley'. Cand trece Bendeac, lumea spune 'A iesit de la dezintoxicare?'".

In laudele internautilor, Bendeac afirma cu tarie ca "Smiley a lansat moda tricourilor pana la genunchi. Bendeac a lansat moda genunchilor pana la tricou", inchizand topul cu inca o constatare: "Smiley are vocea calda. Bendeac are orice voce".

Si totusi, cu cine seamana?

Daca e clar ca intre Smiley si Bendeac sunt prea putine puncte comune, actorul le-a facut o surpriza fanilor, postand pe Facebook fotografii in care apare alaturi de membri ai familiei sale, mama, tata si fratele.

De departe izbitoare este asemanarea cu tatal sau. Cei doi par mai degraba frati. Asta chiar daca unii internauti, mai carcotasi, observa doar: "da... ii mostenesti chelia".

A.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Mihai Bendeac vs Smiley, #Bendeac diferente Smiley, #Mihai Bendeac Facebook, #Mihai Bendeac Smiley , #stiri Mihai Bendeac