Mihai Fifor anunta ca nu poate participa la CEx: Suntem si vom ramane o mare familie

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 21:54
6121 citiri
Mihai Fifor anunta ca nu poate participa la CEx: Suntem si vom ramane o mare familie
Foto: Arhiva Hepta.ro

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat, joi seara, ca nu va putea participa la sedinta Comitetului Executiv, urmand a fi in Statele Unite ale Americii, dar precizeaza ca isi doreste "solutii echilibrate" la care se poate ajunge prin "discutii serioase".

"Suntem si vom ramane o mare familie si solutiile pentru orice fel de nemultumire se discuta si se rezolva in interior", spune Fifor care precizeaza ca-si doreste continuarea guvernarii si ca o sustine pe Viorica Dancila.

"Partidul Social Democrat a demonstrat in repetate randuri ca este un partid puternic, democratic si echilibrat, capabil sa ia decizii mature si corecte prin unitatea membrilor sai.

Am trecut prin perioade dificile in care, doar impreuna, am reusit sa luam decizii bune pentru Romania si romani, in pofida incercarilor adversarilor nostri de a pune tot felul de piedici. Suntem si vom ramane o mare familie si, ca in orice familie, solutiile pentru orice fel de nemultumire se discuta si se rezolva in interior prin discutii asezate", a scris Mihai Fifor, joi seara, pe Facebook.

Acesta si-a exprimat convingerea ca printr-un dialog constructiv in cadrul CEX se pot gasi solutii.

"Putem gasi rezolvare pentru orice obstacol, astfel incat sa continuam buna guvernare demonstrata atat de cifrele publicate de institutiile interne cat si de cele publicate de agentiile de rating internationale. Votul masiv al cetatenilor ne obliga sa ducem guvernarea la capat, iar acest lucru se poate face doar cu un partid unit si dand dovada de maturitate si responsabilitate, atat in fata romanilor, cat si a partenerilor nostri externi.

Intotdeauna am fost adeptul solutiilor echilibrate, pe care nu le putem identifica decat prin discutii serioase. Numai asa putem sa ne prezentam in fata colegilor si a cetatenilor", mai spune Fifor.

Acesta a anuntat ca nu va participa la sedinta CEx, urmand a fi in vizita oficiala la Washington.

"Cu toate acestea, in calitate de vicepresedinte al PSD, dar si de membru al Guvernului am obligatia de a fi alaturi de premierul Viorica Dancila, de a sustine guvernarea PSD-ALDE si, desigur, nevoia de stabilitate si coerenta in tot ceea ce intreprindem ca partid care a fost investit cu increderea a milioane de romani", se mai arata in mesajul lui Mihai Fifor.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, dupa ce mai multi lideri ai formatiunii au semnat o scrisoare in care cer demisia lui Liviu Dragnea.

Miercuri, in spatiul public a aparut o scrisoare deschisa, semnata de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, si de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului, prin care se cere "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, el spunand ca a inteles din aceasta "epistola" ca "partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie". El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, "nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#cex PSD demisie Liviu Dragnea , #Ministrul Apararii Nationale
Comentarii
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5