Ziare.com
Home > Personalitati > Mihai Lucan
Mihai Lucan
Medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 15:43

Medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

Mihai Lucan / arest

Medicul Mihai Lucan, aflat sub control judiciar, va fi plasat in arest la domiciliu. Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia depusa de DIICOT impotriva deciziei de lasare in libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat de delapidare a Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca, intr-un dosar cu un prejudiciu de 5 milioane de lei. La plecarea de la instanta medicul a acuzat ca in cazul sau ar fi vorba despre o conspiratie la nivel international si a negat toate acuzatiile, conform Realitatea TV. In 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu - Sanpatreanu, si directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, pentru delapidare si constituirea unui grup infractional organizat, aminteste News.ro. In 22 decembrie, magistratii Tribunalului ...

7 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Mihai Lucan, completandacest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ziare.com iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mailpersonalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Mihai Lucan
Mihai Lucan
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mihai Lucan, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com sau puteti completa acest formular.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor