Drama incredibila a lui Mihaita Nesu

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 13:07
6235 citiri
Drama incredibila a lui Mihaita Nesu

Mihaita Nesu este deja fostul fotbalist, fost fundas la Steaua sau FC Utrecht, fost international roman. Accidentarea teribila suferita in urma cu 4 luni la un antrenament i-a pus capat carierei de fotbalist.

Intr-un amplu interviu acordat editiei tiparita a Gazetei Sporturilor, Mihaita a acceptat sa vorbeasca deschis pentru prima data de la accidentare. Dupa ce a dezvaluit cum s-a lovit si ce a simtit in acele momente, Nesu isi marturiseste si planurile de viitor.

Planuri din care fotbalul a disparut si in care recuperarea, fie si "pe jumatate", si-a facut loc.

"Sincer, nu ma mai gandesc ca voi juca fotbal vreodata! Iubesc fotbalul, sunt fericit ca am facut-o timp de zece ani, dar si daca m-as reface, nu as mai juca. Asteptarile mele sunt altele.

Normal ca sper sa ma fac bine ca inainte, dar si jumatate daca ma fac bine, tot voi fi fericit. Macar sa nu mai am nevoie de asistenta ca sa ma dau jos din pat. Deja ar fi un pas mare sa-mi folosesc bratele. Visez noaptea, mereu am visat. Acum visez ca merg. Ma visez normal, nu m-am visat deloc lunile astea asa cum sunt acum. Stiu ca oamenii viseaza ca zboara, dar subconstientul meu s-o adaptat. Visez ca merg", a marturisit Nesu.

A fost la un pas de moarte

Fostul international roman a dezvaluit si ca, in primele doua zile dupa operatia suferita pe coloana, a fost la un pas de moarte.

"Abia dupa operatie, Maria (sotia lui - n.r.) mi-a zis ca, timp de doua zile si doua nopti, n-au stiut daca voi trai. Chiar si cand am redevenit constient dupa interventie am avut zile foarte grele.

Cand m-am trezit, eram la Reanimare si m-am uitat pe geam. Constructia salii a fost astfel conceputa incat vederea sa dea intr-un soi de curte interioara frumoasa, cu vegetatie si pomi. Atunci m-am simtit bine sa vad viata si natura. Mai tarziu, am realizat ca ei au gandit lucrurile in asa fel incat oamenii aflati la incercare sa poata sa vada primul lucru un colt frumos de lume!", a mai spus Nesu, care si-a amintit ca, in noaptea in care a redevenit constient, o asistenta a stat de vorba cu el toata noaptea pentru ca nu putea adormi si nici somniferele nu aveau efect.

Nesu povesteste in premiera cum a suferit ingrozitoarea accidentare

Mihaita Nesu a fost accidentat grav in data 10 mai, atunci cand un coechipier i-a cazut pe gat in timpul unui antrenament.

Reactie zguduitoare a lui Nesu. Fostul fotbalist vrea doar sa fie normal

Lovit in zona cervicala, romanul a paralizat de la gat in jos si, chiar daca a fost operat de urgenta si internat in cel mai bun centru de recuperare, revenirea sa este un proces extrem de lent.

4 luni de la accidentarea groaznica a lui Nesu. Ce surpriza i-au pregatit fanii?

Pana acum, Mihai si-a recapatat simturile in bratul drept, pe care il misca, si partial in palma, insa nu se poate folosi de degete deocamdata. De asemenea, simte furnicaturi si in zona bratului stang si a trunchiului, semne de revenire, insa medicii indeamna la calm si la multa munca.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#drama incredibila nesu, #accidentare mihai nesu, #Mihai Nesu paralizat, #mihai nesu accidentare utrecht , #accidentare