Reactie zguduitoare a lui Nesu. Fostul fotbalist vrea doar sa fie normal

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 20:06
5675 citiri
Reactie zguduitoare a lui Nesu. Fostul fotbalist vrea doar sa fie normal

Mihaita Nesu, fostul fotbalist roman accidentat foarte grav in urma cu 4 luni la un antrenament al echipei FC utrecht, a avut prima interventie in presa romaneasca. Reactia este zguduitoare, jucatorul care la inceputul verii se gandea chiar la echipa nationala, dorindu-si acum doar sa fie un om normal.

Paralizat de la umeri in jos, putandu-si misca doar bratul drept, Nesu a realizat in spital cat este de importanta normalitatea.

"Cand vad oameni normali, zic, ce noroc! Adica, practic, este normal, si ce noroc ca esti normal. Adica nu iti mai trebuie nimic. Dar noi, dupa aia ne umplem capul cu tot felul de probleme. In conditiile astea, numai sa fii normal mi se pare foarte mult. Adica, o mare binecuvantare. Dar cand esti normal nu te mai gandesti. Ca nici eu nu gandeam ca vreodata poate sa se intample asta", a spus Nesu intr-un interviu pentru Antena 1.

Fostul fundas marturiseste ca nu se astepta la reactia de simpatie din partea fanilor, insa aceasta l-a ajutat sa treaca peste momentele dificile.

"Plang numai cand ma gandesc la reactiile romanilor, carora le multumesc. M-am mega mirat si eu de atata iubire ca doar n-am fost o mare vedeta. Acum le spun oamenilor exact cum sunt si-i rog sa inteleaga faptul ca nu voi mai vorbi nici eu si nici familia mea", spune Mihai Nesu.

Fostul international roman admite ca si-a incheiat cariera de jucator, marturisind ca ii vor trebui ani de zile de lupta pentru a putea redeveni un om normal.

"Va dura ani sa incerc sa ma refac si, daca voi reusi, atunci viata mea va atinge o fericire pe care, ca om normal, nu o poti simti."

Mihaita Nesu a fost accidentat grav in data 10 mai, atunci cand un coechipier i-a cazut pe gat in timpul unui antrenament.

Lovit in zona cervicala, romanul a paralizat de la gat in jos si, chiar daca a fost operat de urgenta si internat in cel mai bun centru de recuperare, revenirea sa este un proces extrem de lent.

Pana acum, Mihai si-a recapatat simturile in bratul drept, pe care il misca, si partial in palma, insa nu se poate folosi de degete deocamdata. De asemenea, simte furnicaturi si in zona bratului stang si a trunchiului, semne de revenire, insa medicii indeamna la calm si la multa munca.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#reactie zguduitoare nesu, #Nesu accidentat Olanda, #interviu mihai nesu , #accidentare
Comentarii
Poza acinoI
acinoI
rank 5
Doresc renenirea lui Nesu la starea de ,,Normalitate fizica,, !
Poza arwen
arwen
rank 5
multa putere !