Gloriile Stelei s-au strans la un meci caritabil pentru Mihai Nesu - cati spectatori au fost

Luni, 09 Mai 2016, ora 22:59
5793 citiri
Gloriile Stelei s-au strans la un meci caritabil pentru Mihai Nesu - cati spectatori au fost
Foto: captura Digi Sport

Peste 2.500 de persoane au fost prezente, luni, la meciul caritabil intre echipele Stelei din 1986 si 2006, avand ca scop strangerea de fonduri pentru fostul fundas al "ros-albastrilor" Mihai Nesu, care in urma cu cinci ani a suferit un accident la coloana vertebrala.

Steaua 2006 s-a impus cu scorul de 14-12. Majoritatea fanilor au fost de la Peluza Sud.

"Don't give up! Forever Nesu", a fost scris pe un drapel imens al Romaniei, la inceputul meciului, imediat dupa ce Nesu si-a facut aparitia in sala. De asemenea, au afisat un banner pe care scria "Eroii nu mor niciodata", conform News.ro.

Suporterii au scandat numele tuturor celor care au jucat dar si "Ole, ole, ola, Steaua inseamna CSA".

Inainte de meci s-a tinut un moment de reculegere pentru Patrick Ekeng si galeria stelista a afisat un banner cu "O torta aprinsa, pentru inca o crima comisa", dupa care au tinut un moment de reculegere pentru Lucian Balan.

"Nu mi-am imaginat niciun moment cum va fi evenimentul, a fost o surpriza extraordinara sa vad atatia oameni la Sala Polivalenta. Am decis sa facem acest eveniment in fiecare an, sa-l facem pe o arena mai mare, sa dam posibilitatea mai multor oameni sa vina. Eu m-am simtit emotionat pe Mihai Nesu si cu siguranta aceste sentimente de astazi ii vor da aripi. Sper sa-l ajute foarte mult in lupta pe care o are el cu viata si cu recuperarea", a declarat George Ogararu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Fostul jucator stelist Tudorel Stoica spera sa se fi strans o suma care sa-l ajute pe Mihai Nesu. "Ne-am simtit extrordinar in jurul acestor tineri, galeria si-a facut datoria, a facut o atmosfera deosebita. Sper sa se fi strans o suma care sa ajute, daca nu, noi suntem de acord sa mai participam inca o data. Pentru ceea ce a facut Mihai Nesu, e un campion si merita suportul nostru moral si sufletesc. Cred ca meciurile acestea ar fi trebuit facute mai des pentru ca e bine ca spectatorii sa ne mai vada din cand in cand. Mai aparem si noi in actualitate din cand in cand", a spus Stoica.

Pentru Nicolae Dica, emotiile au fost foarte mari, mai ales cand fanii i-au scandat numele: "E o zi frumoasa, mai ales ca azi e ziua mea, am petrecut-o alaturi de colegii mei. Mihai Nesu e pozitiv, el trebuie sa creada ca se va face bine, a fost colegul nostru am stat impreuna si vom fi mereu alaturi de el. Important e sa ne mai reunim, pentru ca Mihaita va fi mult mai pozitiv dupa aceasta seara frumoasa. Eu sper din tot sufletul ca el sa se faca bine. Se simte lipsa suporterilor de la meciuri. Eu sper ca patronul Stelei sa ajunga la un numitor comun cu armata si sa fie bine. E pacat ca un club mare ca Steaua sa nu mai existe. Pentru mine e un tel sa ajung sa antrenez Steaua", a adaugat fostul jucator.

La meci a fost prezent si selectionerul Anghel Iordanescu.

La 10 mai 2011, Mihai Nesu, acum in varsta de 33 de ani, s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractura de vertebra cervicala, iar de atunci existenta sa depinde de un carucior cu rotile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#eveniment Mihai Nesu, #meci caritabil Mihai Nesu , #stiri Mihai Nesu