Olandezii plang dupa Nesu

Luni, 27 Februarie 2012, ora 10:35
2742 citiri
Olandezii plang dupa Nesu

Desi nu mai este mult si se implineste un an de la cumplita accidentarea a lui Mihaita Nesu, olandezii nu l-au uitat nici acum si ii deplang absenta din prima echipa a celor de la FC Utrecht.

Jan Wouters, antrenorul formatiei batave, marturiseste ca lipsa fostului fotbalist roman este un minus pentru intreaga echipa deoarece Nesu era un sportiv extrem de muncitor la antrenamente si foarte determinat in timpul jocurilor.

"Ne lipseste foarte mult. Nu doar la antrenamente, ci mai ales de la meciuri. Mihai era un fotbalist fantastic. Un profesionist desavarsit, traia pentru sport. La fiecare antrenament, el muncea cel mai mult. Era un exemplu pentru jucatorii mai tineri.

Cred ca ne este tuturor dor de el. Mihai este un om extrem de loial. Si-a dat mereu sufletul pentru FC Utrecht. A fost un fotbalist profesionist excelent. Fanii si colegii l-au admirat dintotdeauna. Noi jucam toate meciurile pentru Mihai, el fiind mereu in inimile si in gandurile noastre", a spus Wounters pentru Evenimentul Zilei.

Fostul international olandez era antrenor secund la Utrecht in mai 2011, atunci cand s-a lovit Nesu, si povesteste cum a vazut el incidentul.

"Eu ma uitam in alta parte a terenului. Mihai era un jucator foarte curajos, insa accidentul a fost unul foarte straniu. I s-ar fi putut intampla oricui. A urmarit o minge, a cazut si Alje Schut a cazut peste el. Astfel de faze se intampla de cel putin zece ori la fiecare antrenament. Jucatorii cad unii peste altii, insa Mihai a avut un mare ghinion. A fost un accident. O intamplare", a mai spus tehnicianul.

Mihai Nesu s-a accidentat grav la unul din antrenamentele celor de la Utrecht. In urma unui duel pentru balon, fundasul roman s-a ciocnit cu un coechipier si s-a lovit in zona cervicala, fiind imediat paralizat de la gat in jos.

Dupa 9 luni de tratament si terapie progresele sunt destul de mici. Nesu isi poate folosi partial bratul drept si, recent, a anuntat ca isi misca foarte putin si mana stanga. Totusi, fata de primele estimari ale medicilor, care se indoiau ca romanul va putea chiar sa respire singur, este o evolutie fantastica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#olandezi plang nesu, #Mihai Nesu accidentare, #Mihai Nesu Utrecht, #Jan Wouters mihai nesu , #Utrecht