Horia Hahaianu a plecat din CA al Transelectrica

Luni, 28 Mai 2012, ora 12:24
2324 citiri
Horia Hahaianu a plecat din CA al Transelectrica
Foto: Arhiva

Horia Hahaianu a demisionat din functia din de membru al Consiliului de Administratie al Transelectrica, dupa ce, in luna februarie, fusese revocat din pozitia de director general, la cererea fostului premier Mihai Razvan Ungureanu.

Consiliului de Aministratie al companiei a numit in calitate de administratori provizorii, pana la desemnarea noilor administratori de catre Adunarea Generala a Actionarilor, pe Dumitru Pirvulescu si Remus Dumitru Vulpescu, se arata intr-un comunicat al companiei nationale de transport al energiei electrice.

Hahaianu a fost schimbat din functia de director general al Transelectrica la solicitarea fostului premier, din cauza proastei comunicari in privinta resurselor de energie disponibile.

In locul sau a fost numit Octavian Lohan.

Transelectrica ar trebui sa faca obiectul unei oferte publice secundare, in acest an, cand statul va incerca sa vanda inca 15 procente din companie.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Horia Hahaianu demisie Transelectrica, #schimbari CA Transelectrica , #demis