Mihai Razvan Ungureanu: Dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica

Duminica, 24 Martie 2013, ora 09:05
5287 citiri
Mihai Razvan Ungureanu: Dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica
Foto: Arhiva

Presedintele partidului Forta Civica, fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, sustine, intr-un comentariu publicat pe un site de socializare, ca, dupa Conventia PDL, desfasurata sambata, dreapta romaneasca se sprijina de acum in Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin si Democrat.

"Ce s-a intamplat in seara aceasta la PDL a facut rau nu doar partidului, ci noua tuturor: opozitiei si dreptei politice romanesti. Meritocratie, corectitudine, actiune in slujba cetateanului, opozitie severa, coerenta si unitara impotriva puterii socialiste - aceasta promovam noi!

De astazi, dreapta romaneasca se sprijina in Forta Civica si in aliatul ei, Partidul National Taranesc Crestin si Democrat. Lupta politica va fi grea si indelungata, dar stim ca impreuna cu toti cei care cred in valorile democratiei europene vom izbandi", scrie Ungureanu.

Dupa victoria lui Vasile Blaga la Congresul PDL de sambata, presedintele Traian Basescu a postat un mesaj video pe Facebook, in care afirma ca se va dedica unei alte constructii de dreapta.

Basescu, dupa victoria lui Blaga: Adio, PDL! Ne-am despartit definitiv! (Video)

"Am vazut finalul Conventiei PDL. Cred ca am fost cinstit cu acest partid. Am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au inteles sa fie democrati ma face sa spun acum definitiv si pentru totdeauna 'Adio, Partid Democrat, astazi ne-am despartit", a declarat presedintele in postarea video publicata pe contul sau de Facebook.

"Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care accepta dreptul democratic al contestatiei.

Si vreau sa stiti ca nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL", a mai spus presedintele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Mihai Razvan Ungureanu congres PDL, #MRU Forta Civica , #Forta Civica