Ziare.com

MRU, candidat oficial la prezidentiale din partea Fortei Civice (Video)

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 15:22

   

MRU, candidat oficial la prezidentiale din partea Fortei Civice (Video)
Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a fost desemnat oficial candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014 in cadrul reuniunii Consiliului National al formatiunii, care se desfasoara, sambata, la Palatul Parlamentului.

Desemnarea acestuia a fost votata in unanimitate, fiind inregistrata o singura abtinere, respectiv chiar a lui Mihai-Razvan Ungureanu.

MRU, despre o candidatura la prezidentiale: Cu un candidat ca Antonescu nu vi s-ar parea normal sa candidati? (Video)

"Cred ca este nevoie de un stat eficient, puternic, care sa slujeasca interesul national. Interesul national este sa avem o natiune sanatoasa, educata, prospera. Interesul nostru national este sa fim respectati de catre toti partenerii nostri.

Nu putem sa fim prosperi sau sa gandim spre viitor cu institutii de stat anchilozate, ineficiente, mediocre, lipsite de profesionalism, lipsite de resurse. Cred ca un candidat la presedintie trebuie sa aiba in atentie politicile publice esentiale ale statului.

Cred ca salariile medicilor si ale profesorilor trebuie sa creasca pe seama responsabilitatii pe care si-o asuma", a declarat Ungureanu, in discursul sau in calitate de candidat la prezidentiale.


Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1143 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
14 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cu Ungureanu candidat la prezidentiale, FC si-a taiat singura craca

de sub picioare!
Fericiti cei saraci cu Duhul, ca a lor e Imparatia Cerurilor! da, dar eu cred ca catindatul nu va ajunge acolo desi indeplineste cu prisosinta conditia esentiala.
S crezi ca ai sanse, cu Romanian light, Fundatia Gojdu, Land Austriac, kobe si chiclazuri, la presedintia Romaniei pune semne de intrebare privitoare la capacitatea intelectuala nu numai a MRU-ului ci si a celor care l-au propus si a celor care au fost de acord cu propunerea. Asta in cazul ca nu a fost propus in mod pervers intentionat pentru a distruge din fasa FC.

 

CAM AIURISTICA...

...ABTINEREA. Nu inteleg,ce-a fost in capul lui,ce mesaj are decizia de a se abtine...N-are incredere in el insusi ? O modestie deplasata?
Cam copilaresc...Aici ai de-a face cu sacali politici,nu e loc de plezanterii.
Si daca nu s-a dezbarat de obiceiul de patronize al publicului audior/electoratului ( vezi adunarea din Timisoara a FC,la lansare) nu-lnvad bine. De fapt cred ca mai multa charisma are Mihail Neamtu,dar electoratul romanesc e cam bleg pentru un salt radical.

Hahahahaha!

Hahahahahahahahahahaahahahahaha!

Alifeanu Kobe,nomenclaturistul comunist și securist, candidat oficial? Hahahahahahahahahahaha!

Ca rezerve vor mai candida oficial sau neoficial :

1 PapaHaplea

2 Neamțu Usturoi

3 Igaș

4 Tălmăcean

5 Bolomac

6 Buhuceanu

7 Pora

8 Mircea marian

9 Cristoiu

10 Banciu

Alifeanu Kobe impreună cu cei 10 nefericiți nu vor lua 0,1%

 

Si care-i treba ta Stane ?

Dac isi taie craca de sub picioare e problema lor.Dar mi-e teama pentru voi ca nu-i asa.Daca nu reprezenta cu adevarat vre-un pericol,l-ai fi ignorat,nu ai fi postat impotriva lui.

 

Cred ca este nevoie de un stat eficient, puternic, care sa slu

jeasca interesul national"... care ba ungurene?, care interes national?, al cui?, ca ca presedinte o sa slujesti Romania cum ai slujit-o cadorisind Fundatia Gojdu, in calitate de ministru de externe, evreilor de la Millenium
Eu nu stiu cum de nu ti s-a luat gatul pentru cele peste 2 miliarde EUR pierdute... oricum, mai este timp...

se pare ca iar o picioresc cei de la Ziare.com... it's me, 4lea,

not Stan, eu am scris comentarul de la 15,59. Saracul Stan, el este cu intru totul de acord cu MRU presedinte!

 

Ii doresc succes domnului Ungureanu.

Antonescu poate sa inceapa sa isi caute un serviciu, ceva confortabil, numai dupa-amiaza, si nu zilnic...
Ceva intermitent...

 

REGRET,DAR A PIERDUT DÉJÀ ...

Nu sunt un religios,dar electoratul roman va proceda ca-n Bublie:
Il vor alege pe Baraba.

Sa nu dati in culoarea lumanarilor pana-n Craciun!

Ca nu e bine, boala rea care cere regim indelungat.
ungureanu pute a securitate mai mult decat oricare dintre politicienii romani in viata. Niciunul nu cred ca este atat de josnic ca asta, nici nastase, nici basescu, nici severin, NICIUNUL!
Comparatia cu antonescu este confirmarea ca ar fi bine totusi sa va faceti rost de interferon.

frustrare

la ce cv are ungureabu,in toata europa le poti numara pe degete,la ce universitati are,sunt de respectat studiile,chiar daca are si el anumite scapari...intelectuale ,care nu sunt asimilate mare-i majoritati...de la studiile lui cu cele ale lui antonescu sunt ca de la giga ...la iota(hard)

 

Cati mai multi candidati ai lui Basescu

O sa fie o campanie electorala distractiva, cand vor incepe sa-si arunce cu laturi unul in altul.
O sa aflam si noi mai multe din mizeria politica.

 

Uniunea tuturor partidelor de centru-dreapta, este adevărata soluție

ce va da șanse reale unicului candidat al dreptei unite.
Semnalul că dreapta a unionat va determina pe foarte mulți oameni, chiar și pe cei care votau constant cu pesediștii (in sfarșit, mulți dintre ei și pe zi ce trece, mai mulți, au ințeles că stanga actuală este cel mai mare rău pentru fiecare cetățean roman și pentru Romania ca țară europeană).
"Concentrarea" pe care o arată o parte din partidele de centru-dreapta, numai pentru ași impune fiecare in parte candidatul la prezidențiale și(asta numai că in continuare sunt "partide pentru lider), nu este de bun augur nici măcar pentru ele, in parte și cu atat mai puțin pentru uniunea dreptei, care trebuie să ințeleagă că azi este mai mult decat necesar, este SALVATOR, pentru CONSTRUCȚIA MARELUI PARTID DE CENTRU-DREAPTA, CONSTRUCȚIA DREPTEI, fapt ce va determina apariția adevăratei alternative de centru-dreapta ce este strict necesară să fie creeată și pe care o așteaptă incă din 1990, fiecare BUN ȘI RAȚIONAL CETĂȚEAN ROMÂN, care pană cand nu va apare această reală, responsabilă și necesară alternativă, nu va avea ce alege, ca pană acum și au, pe bune, dreptate. O altă nevoie - să-l lăsăm pe domnul Băsescu să fie PREȘEDINTE !!!
Conștientizarea, ca toată această construcție, să poarte numele de UNIUNEA POPULARĂ, va demonstra că fiecare partid de centru-dreapta, a ințeles că la baza construcției populare va sta de aici incolo, numai hotărarea și determinarea, din suflet, competență și responsabilitate față de țară, ca fiecare om de dreapta să se pună in slujba interesului cetățenilor romani, a Romaniei și a CONSTRUCȚIEI ADEVĂRATEI DREPTE, dreaptă ce va conduce Romania pe CALEA DREAPTĂ, azi singura cale, europeană, ce va scoate țara din griză și face posibilă ieșirea din STAREA LIMITĂ, in care băltim și nu vom putea ieși, cat tip va fi la putere stanga actuală, perimată.
Numai așa, in societate va apare speranța și se va putea restabilii increderea in oamenii politici și de stat, fapt ce va asigura condițiile ca pe baza unui necesar PROIECT DE ȚARĂ, să putem aduna, coaliza, mobiliza și acționa toate resursele umane, materiale și financiare pentru a incepe hotărați RECONSTRUCȚIA ȘI RENAȘTEREA ROMÂNIEI, ca una dintre cele mai importante țări europene și actor important al economiei globale.
OAMENI NOI ȘI VECHI IN POLITICĂ, unionand astfel, vor face tot ce este necesar pentru ca in ȚARA NOASTRĂ să avem un mediu economic, politic și social - statul de drept, care să stimuleze munca și creația, unde fiecare va avea in mod real șansa de ași lua soarta in propriile maini și astfel, impreună cu O CONDUCERE BUNĂ ȘI POTRIVITĂ, fiecare să poată beneficia de educație, sănătate, prosperitate, fericire și pace, ca un pas sigur spre scopul suprem - ARMONIA SOCIALĂ !!!
Noi, cu noi !!!

 

Felicitari MRU.

Meriti sa fii presedintele Romaniei,cu tine presedinte stim sigur ca lichelele nu vor avea succes in acapararea justitiei din Romania.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor