MRU: Candidatii Fortei Civice nu se pregatesc, Doamne fereste, sa plece din tara

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 17:56
2438 citiri
MRU: Candidatii Fortei Civice nu se pregatesc, Doamne fereste, sa plece din tara

Candidatilor Fortei Civice pentru alegerile europarlamentare nu li se poate reprosa nimic, sustine presedintele partidului, Mihai Razvan Ungureanu, care s-a aflat duminica la Brasov, unde a participat la Parada Junilor, alaturi de candidatii locali propusi pe lista pentru scrutinul din 25 mai.

"Noi venim catre romani cu patruzeci si ceva de nume, carora nu li se poate reprosa nimic. Sunt oameni exceptionali si remarcati in profesiile lor, au notorietate in profesie, nu au notorietatea nationala a oamenilor politici de azi, dar nici unul dintre ei nu este sub suspiciune penala sau nu se pregatesc, Doamne fereste, sa plece din tara.

De efortul pe care-l facem acum depinde felul in care generatiile viitoare se vor construi, pentru ca nu mai vrem sa fim generatii de sacrificiu", a declarat pentru Agerpres Mihai Razvan Ungureanu.

In opinia liderului Fortei Civice, structurile de partid conteaza mult in acest alegeri, dar, pe de alta parte, absenteismul va fi foarte mare din pacate pentru ca, atata vreme cat alegerile europarlamentare nu au fost prezentate ca avand miza pentru romani, nimeni nu vine la vot daca nu este chemat de partid.

Ungureanu considera ca cei care vor fi alesi trebuie sa fie capabili sa reprezinte interesele Romaniei, iar cand vin in Romania ar trebui sa fie prezenti peste tot in tara si sa fie pregatiti sa dea raspuns la problemele reale ale romanilor, lucru pe care europarlamentarii nu l-au facut pana acum.

"Trebuie sa fie capabili sa-i reprezinte pe romani, inclusiv pe cei din diaspora, pentru ca avem o diaspora mare, in crestere. As fi vrut sa vad europarlamentari romani mergand in comunitatile romanesti din Italia, din Spania, din Franta. Nu s-a intamplat acest lucru. Vrem ca europarlamentarii sa arate altfel si sa fie cu adevarat atasati interesului national, nu declarativ", a subliniat presedintele Fortei Civice.

El a adaugat ca examenul electoral din 25 mai este inceputul sfarsitului pentru actuala clasa politica dupa 25 de ani de la caderea comunismului, pentru ca si-a dovedit incapacitatea de a conduce Romania pe drumul bun.

"Este o clasa politica expirata si trebuie inlocuita. Nu este un atac, este o constatare si pe seama acestei constatari suntem in forta, in strada. Schimba-i cu forta este sloganul nostru", a concluzionat Mihai Razvan Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#MRU candidati Forta Civica, #candidati Forta Civica europarlamentare , #Forta Civica