MRU, catre Antonescu: E nevoie de un intelectual treaz pentru a recunoaste un alt intelectual

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 22:49
4560 citiri
MRU, catre Antonescu: E nevoie de un intelectual treaz pentru a recunoaste un alt intelectual
Foto: Facebook/ Mihai Razvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu i-a transmis presedintelui PNL Crin Antonescu ca "e nevoie de un intelectual treaz, de mare talie, pentru a recunoaste un alt intelectual cu acelasi profil", facand referire la declaratiile de luni ale liderului liberal cu privire la conducerea ICR de catre Andrei Marga.

"Domnule Antonescu, din pacate pentru dumneavoastra, cultura romaneasca este mult mai mult decat un instrument de propaganda. Iar viespile despre care vorbiti graviteaza cu siguranta catre mierea unor concursuri organizate in afara legilor in vigoare", a scris Mihai Razvan Ungureanu pe Facebook.

Senatorul PDL face trimitere si la Andrei Marga, despre care afirma ca este "prea intepat".

"Cat despre domnul Marga, dansul este prea intepat, mai ales cand vine vorba despre modul discretionar in care conduce ICR", mai noteaza MRU.

Antonescu: Marga e un intelectual de mare talie, am incredere in ce face la ICR

Crin Antonescu a declarat, luni, ca are toata increderea in ce a facut si va face Andrei Marga la conducerea ICR, el adaugand ca "viespile trag la miere" si ca fostul ministru de Externe "e intepat si va fi intepat".

Intrebat daca il mai sustine pe Marga la conducerea Institutului Cultural Roman, Antonescu a mentionat ca "nu s-a pus problema niciodata de o sustinere politica la ICR".

"Din punctul meu de vedere, domnul Marga este un intelectual de mare talie, este un om care incearca si si-a asumat o situatie foarte riscanta pentru ca ICR a fost si ramane una din marile mize ale propagandei basiste. Viespile trag la miere si sigur ca domnul Marga e intepat si va fi intepat", a subliniat presedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#MRU intelectual Crin Antonescu, #MRU Antonescu Marga ICR, #Crin Antonescu Andrei Marga intelectual talie, #Crin Antonescu Andrei Marga intepat, #Andrei Marga conducere ICR , #Forta Civica