MRU, solidar cu liberalii cu state vechi carora Antonescu le "flutura in fata excluderea"

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 23:37
2289 citiri
MRU, solidar cu liberalii cu state vechi carora Antonescu le "flutura in fata excluderea"

Mihai Razvan Ungureanu s-a aratat sambata "solidar" cu liberalii "cu state vechi in PNL", carora Crin Antonescu "le flutura" in fata excluderea din partid, doar pentru ca "au taria" de a exprima pareri diferite de cele ale presedintelui PNL.

"Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, isi exprima profunda ingrijorare legata de atitudinea agresiva si nejustificata prin care domnul Crin Antonescu intelege sa pastreze vii valorile liberalismului in Romania. Cu acest prilej, liderul FC se arata solidar cu liberalii cu state vechi in PNL, carora Crin Antonescu le flutura in fata excluderea din partid, doar pentru ca au taria de a exprima pareri diferite de ale dumnealui", se arata intr-un comunicat de presa.

"Cu putin timp in urma, domnul Antonescu ne impartasea nostalgiile dumisale fata de Romania anilor '90 si fata de victoriile zdrobitoare ale FSN. Lasand la o parte absurdul unor astfel de declaratii venite din partea presedintelui singurului partid istoric aflat la guvernare, observam - cu mare ingrijorare - ca delirul domnului Antonescu continua si se agraveaza", a sustinut Mihai Razvan Ungureanu in comunicatul amintit.

Presedintele Fortei Civice a precizat ca "delictul de opinie" si "concurenta absolut naturala" din interiorul unui partid democratic ii declanseaza lui Crin Antonescu "un tic mai vechi", si anume "cel al demisiei cu repetitie si fara finalizare".

"Dupa vehicularea unei noi suspendari a Presedintelui, domnul Antonescu se repede la propriii colegi, liberali cu state vechi, si le flutura in fata excluderea din partid, doar pentru ca au taria de a exprima pareri diferite de ale dumnealui. Delictul de opinie, ca si concurenta absolut naturala din interiorul unui partid democratic, par sa ii declanseze lui Crin Antonescu un tic mai vechi, cel al demisiei cu repetitie si fara finalizare", a mentionat Ungureanu.

El a mai spus ca "ramane de vazut" pentru cat timp va mai ramane Cin Antonescu "in gratiile" lui Victor Ponta, avand in vedere ca "siesta personala" a liberalului este mai importanta decat discursurile liderului PSD, facand astfel referire la faptul ca presedintele PNL a atipit in timpul lui discurs al lui primului ministru.

"Antonescu il prefera pe Victor Ponta lui Calin Popescu Tariceanu, pe Dan Voiculescu lui Andrei Chiliman si pe Gigi Becali lui Neagu Djuvara. Ramane de vazut, totusi, pentru cat timp va mai ramane Antonescu in gratiile lui Ponta, avand in vedere ca siesta personala ii este mai importanta decat discursurile aliatului de nadejde si decat participarea treaza la mitingurile de partid", a comentat co presedintele ARD.

"Va imaginati ce fel de presedinte al Romaniei ar fi domnul Antonescu? Cum ne-am simti daca l-am vedea atipind linistit in timpul umor intalniri la nivel inalt, vitale pentru Romania? Mai grav decat narcolepsia de care pare sa sufere este, insa, delirul suspendarilor si al excluderilor propriilor colegi din partid, delir de care se lasa cuprins de indata ce se trezeste. Asadar, e mai bine sa doarma un somn lin si netulburat! Insa in niciun caz la Cotroceni!", a conchis Mihai Razvan Ungureanu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#MRU solidar liberali, #Antonescu excludere PNL Tariceanu , #Forta Civica