Mihai Razvan Ungureanu: Puterea de stanga mutileaza Romania

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 09:55
4248 citiri
Mihai Razvan Ungureanu: Puterea de stanga mutileaza Romania

Cu prilejul lansarii oficiale a Aliantei Romania Dreapta, de sambata, de la Palatul Parlamentului, Mihai Razvan Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook ca Romania este mutilata de puterea de stanga.

"De cinci luni de zile, puterea de stanga mutileaza Romania. O tara in care guvernantii calca in picioare bunurile colective cele mai de pret - statul de drept, democratia si optiunea euro-atlantica - este o tara deformata, strambata", sustine Ungureanu.

Cu acest prilej, fostul premier a declarat ca tara trebuie sa se indrepte si si-a exprimat increderea ca acest lucru este posibil. "Romania trebuie sa se indrepte! Romania poate sa se indrepte!"

Postarea lui Mihai Razvan Ungureanu a starnit comentarii, cativa utilizatori ai retelei sociale sugerandu-i acestuia sa ia la pas satele Romaniei. "Promovati-va mai mult, mergeti din casa in casa, faceti ceva, hotia functioneaza inca"; "Primul pas a fost facut. Dar nu trebuie plecat la drum in pas de vals".

Alti romani, insa, si-au exprimat dorinta ca Mihai Razvan Ungureanu, odata ajuns la guvernare, sa nu renunte la principiile enuntate. "Mi-as dori ca, odata ajuns la guvernare, sa nu renuntati la aceste principii sanatoase, avand in continuare o coloana vertebrala dreapta si nu incovoiata de coruptie, lasitate, ipocrizie si marlanie".

La polul opus, alti utiliatori Facebook nu au fost atat de optimisti in privinta noii formatiuni politce. "Asta daca mai stie cineva ce inseamna in tara asta a fi de dreapta", a scris o utilizatoare. "Nu ma intereseaza povestile astea. Vreau doar fapte", a adaugat altcineva.

"Puterea de dreapta si de stanga mutileaza Romania prin lacomie, incompetenta si lipsa de raspundere! Restul cu indreptatul de dreapta este doar un joc de cuvinte, chiar daca e inteligent!" a comentat alt utilizator.

Sambata, la Palatul Parlamentului, Consiliul National de Conducere al Fortei Civice a adoptat intrarea partidului in alianta electorala intitulata "Alianta Romania Dreapta" (ADR).

"Incepand de azi, ARD este gata de drum. Pornim la drum pentru a indrepta raul facut de guvernarea socialista", a scris Mihai Razvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Ungureanu lansare ARD, #Alianta Romania Dreapta lansare, #MRU lansare ARD , #guvern
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Au inceput mesajele comuniste ale utecistului Ungureanu!