MRU, huiduit si la Timisoara

Luni, 16 Iulie 2012, ora 23:27
4947 citiri
MRU, huiduit si la Timisoara

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost huiduit, luni seara, in Piata Operei din Timisoara, de catre un grup de revolutionari care manifestau impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu s-a plimbat, luni seara, prin Piata Operei din Timisoara, alaturi de peste 200 de sustinatori ai presedintelui suspendat Traian Basescu. In piata se aflau si aproximativ 15 revolutionari care manifestau impotriva lui Traian Basescu si care au strigat "MRU si ai lui sa se duca dracului", "Basescu la puscarie" si "Jos Basescu", transmite corespondentul Mediafax.

La un moment dat, in timp ce sustinatorii presedintelui suspendat strigau lozinci precum "Basescu" si "Traian Basescu", unul dintre revolutionari s-a apropiat de Ungureanu si i-a spus: "Cine v-a permis la Monumentul Eroilor sa strigati Basescu?. Cum v-ati permis sa strigati in fata altarului 'Traiasca Basescu?' ".

MRU: Noua putere a aparut pe hotie, nu a furat scaune in Parlament, ci constiinte

Barbatul a fost ridicat de jandarmi, iar in acel moment ceilalti revolutionari au inceput sa il huiduie pe Ungureanu.

Barbatul a fost dus in holul Rectoratului Universitatii Politehnica, aflat in Piata Operei.

Participantii la promenada, in frunte cu Mihai Razvan Ungureanu, si-au continuat plimbarea pana in fata Operei, unde s-au oprit si au rostit cateva discursuri scurte.

"Aici este orasul celor care urasc comunismul. E o mare bucurie dupa ce l-am vazuti ieri ( duminica - n.red.), aici, pe Crin Antonescu incercand sa arate ca lupta pentru dreptate, dupa ce a calcat-o in picioare, astazi ma simt razbunat. Mi-e foarte drag orasul Timisoara", a spus Ungureanu.

La finalul discursului, fostul premier s-a indreptat catre grupul de revolutionari pentru a discuta cu ei.

"Sustin depolitizarea institutiilor statului, iar revizuirea Constitutiei este absolut necesara", le-a spus Ungureanu revolutionarilor.

La promenada din Piata Operei, au mai participat deputatul Marius Dugulescu si senatorul Gheorghe David.

Presedintele interimar Crin Antonescu a participat, duminica seara, la Timisoara, la mitingul anti-Basescu organizat de USL.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#MRU huiduit Timisoara, #MRU miting Basescu , #miscare politica