Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

M.R.Ungureanu, la mitingul de la Cluj: Promisiunea noastra pentru Romania: Basescu!

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 17:30
3944 citiri
M.R.Ungureanu, la mitingul de la Cluj: Promisiunea noastra pentru Romania: Basescu!
Foto: Arhiva

Mihai Razvan Ungureanu i-a indemnat pe cei prezenti la mitingul de la Cluj sa spuna "nu" demiterii lui Traian Basescu, "un om care nu a mintit niciodata romanii si nu le-a spus ca Romania nu are ce cauta in Europa".

Ungureanu si-a construit discursul incercand un dialog cu publicul, pe modelul folosit de Traian Basescu la precedenta suspendare, cand el intreba oamenii diverse lucruri, iar cei prezenti raspundeau cu "da" sau nu".

"Il cunosc pe Traian Basescu de ani buni. Il cunosc ca ministru, il cunosc ca deputat, il cunosc ca presedinte, il cunosc ca profesionist. V-a dezamagit el vreodata? V-a mintit el vreodata? V-a spus el vreodata ca va da lucruri pe care tara nu le poate da? V-a spus el vreodata, Traian Basescu, ca Romania nu are ce cauta in Europa?

V-a spus el vreodata ca vrea o tara slaba? Ca vrea o Romanie facuta bucati? V-a zis vreodata Traian Basescu sa mintiti? Sa nu munciti? Care va fi deci raspunsul nostru pe 29?", a declarat Ungureanu, oamenii raspunzandu-i "nu" la toate aceste intrebari.

Blaga, la mitingul pro-Basescu: De la Cluj cerem "Jos Ponta", "Pleaca, hotule, acasa!"

"In 2007, au incercat sa-l suspende, au incercat sa il dea jos si apoi, in 2009, peste cinci milioane de romani l-au votat. Se insala peste cinci milioane de romani? Acele cinci milioane de romani trebuie sa fie in continuare aici. Va astept pe toti pe 29 iulie sa spuneti foarte clar "Nu" hotiei, "Nu" lenei, "Nu" nemuncii", a adaugat fostul premier.

"Sa tineti minte, aceasta este promisiunea noastra pentru Romania: Basescu!", a subliniat Ungureanu.

El a incercat sa-i puna in opozitie cu Basescu pe Crin Antonescu si Victor Ponta, solicitand din nou un feed-back de la oameni. "Aveti incredere intr-un om care vine la serviciu la Parlament cam cat ar sta fiecare cinci minute la serviciu?? Aveti incredere in doi oameni care nu vor sa fie cetateni ai Europei? Care este raspunsul nostru??? Si inca o data! Noi suntem aici sa spunem ca ne plac adevarul si munca", a conchis Ungureanu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#MRU miting Cluj sustinere Traian Basescu, #Mihai Razvan Ungureanu declaratii Cluj, #MRU miting Cluj , #PDL