MRU, la lansarea candidatilor PDL: Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!

Duminica, 06 Mai 2012, ora 11:57
6316 citiri
MRU, la lansarea candidatilor PDL: Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!
Foto: Antena 3

Premierul interimar al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, prezent, duminica, la Sala Polivalenta, la lansarea candidatilor PDL la alegerile locale, le-a cerut democrat-liberalilor sa stea cu fruntea sus si sa fie "ungurenii" lui.

"In urma cu cateva zile, un lider politic incerca sa ma faca de rusine facandu-mi numele de rusine. Numele meu e Mihai Razvan Ungureanu, e numele pe care l-a purtat bunicul meu, care a murit pe campul de razboi, in Al Doilea Razboi Mondial.

E numele tatalui meu, care si-a trait viata cinstit, e numele mamei mele, al tatalui mamei mele, care a facut politica de dreapta. Cu acest nume nu imi e rusine, dupa 12 ani de munca si administratie cinstita. Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei", a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Traian Basescu, marele absent de la intrunirea PDL de la Sala Polivalenta

"Am venit sa va multumesc, in primul rand, pentru faptul ca ati avut incredere intr-o schimbare. Cel mai frumos premiu pe care l-am putut primi alaturi de colegii mei, dupa aproape trei luni de activitate guvernamentala: am demonstratat ca acolo unde e tinerete, competenta, interes national, nimic nu ne poate sta in cale. Nimic.

Am venit sa va multumesc pentru ca intelegeti, de la cel mai neinsemnat alegator pana la cel mai insemnat membru, ca asa nu se mai poate, asa nu se mai poate face politica in aceasta tara", a continuat premierul interimar.

O altfel de politica, in opinia lui Mihai Razvan Ungureanu, "inseamna o politica onesta, orientata spre interesul celui mai umil cetatean al Romaniei si in care meritul conteaza, in care orice cariera condusa cinstit e considerata ca reprezentativa pentru Romania. Politica de dreapta e si o politica a compasiunii. Dreapta este cea care a dat acestei tari stabilitate, dreapta este cea care a dat acestei tari un viitor bun.

Nu exista decat o Romania in care dumneavoastra sa va regasiti si de care sa fiti mandri. Fiti mandri de aceasta. Stiu ca unii dintre dumneavoastra se intreaba 'Uita-te cum au plecat de langa noi atatia'. Politica adevarata inseamna generozitate, nu cat costa o motiune, votatul unei legi. Inseamna, in primul rand, onestitate. Dumneavoastra aceasta trebuie sa aveti un alt fel de a face politica, nu o politica a compromisului. Dumneavoastra participati la acest viitor bun, stati alaturi, mobilizati-va! E importanta ca acesta valori sa nu dispara".

Nu in ultimul rand, Ungureanu a cerut sansa sa voteze un candidat in ochii caruia sa se poata uita: "Sunt si eu, ca oricare dintre cei din aceasta sala, un alegator. Ce-mi doresc de la primarul si de la consilierii pe care ii voi vota? Sa ma poata privi in ochi, sa nu promita, sa faca. Dati-mi si mie sansa sa pot vota in 10 iunie un om in ochii caruia pot sa ma uit, si am sa fiu alaturi de dumneavoastra, pentru ca vreau sa stiu ca am la randul meu o sansa.

In vremuri grele, avem nevoie de natiuni puternice. Natiunea puternica se cladeste de jos si de la dumneavoastra. Daca dumneavoastra sunteti puternici, si natiunea e puternica. Aceasta tara trebuie sa se indrepte spre bine, nu spre rau, spre bine, nu spre greu. Cu multi dintre dumneavoastra am stat de vorba si foarte multi au venit spunandu-mi 'Avem speranta in tine'. Va multumesc pentru aceasta investitie, parteneriatul nostru ramane in continuare valabil".

Ungureanu, invitat la prezentarea candidatilor PDL

PDL isi lanseaza, duminica, la Sala Polivalenta, candidatii la alegerile locale din 10 iunie. Lansarea candidatilor a inceput la ora 11.10, in prezenta a aproximativ 7.000 de oameni.

"Tot greul spre bine" este sloganul cu care PDL intra in competitia pentru alegerile locale.

Mesajul este afisat pe ecranele si pe bannerele de la Sala Polivalenta unde are loc lansarea candidatilor la locale si a fost rostit si de mai multi democrat-liberali. Potrivit unor surse, sloganul ar putea fi folosit si la alegerile parlamentare daca feed-back-ul din partea alegatorilor este pozitiv.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#Mihai Razvan Ungureanu lansare candidati PDL, #PDL lansare candidati, #alegeri locale 2012 , #PDL
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
MRU bate campii iar portocalii parasesc barca in deriva , felicitari
Poza lool
lool
rank 5