Guvernul Ungureanu - cine vor fi noii ministri? Sigur nu Andreea Paul Vass la Economie

Marti, 07 Februarie 2012, ora 23:58
39793 citiri
Guvernul Ungureanu - cine vor fi noii ministri? Sigur nu Andreea Paul Vass la Economie
Foto: Arhiva

Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit marti, la Palatul Victoria, dar si la Palatul Parlamentului, cu liderii partidelor din coalitia de guvernare pentru a discuta programul de guvernare si pentru a definitiva componenta noului Cabinet.

PDL a decis, dimineata, ca niciun ministru PDL care a facut parte din cabinetul Boc sa nu mai faca parte din cabinetul Mihai Razvan Ungureanu si a propus o echipa alcatuita din tineri.

Dintre acestia, Andreea Paul Vass, propusa pentru functia de ministru al Economiei, a anuntat ca a refuzat numirea, "din motive personale".

Coalitia de guvernare a anuntat ca nu va publica lista de ministri pana miercuri dimineata si ca va continua discutiile cu premierul desemnat pe parcursul noptii.

Ziare.com v-a prezentat principalele momente ale zilei in format LIVE TEXT:

23:45 - Andreea Paul Vass ar putea fi inlocuita de Cristian Haiduc, seful Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM, in cursa pentru fotoliul de ministru al Economiei. Haiduc este si presedintele PDL Campia Turzii. Presa locala scria recent ca potentialul ministru "nu face diferenta dintre forfetar si impozit pe venit".

22:50 - Biroul de presa al Guvernului a multumit pentru prezenta presei la Palatul Victoria, precizand ca nu vor exista comunicate in aceasta seara si ca lista de ministri se va anunta maine, la ora 10:00. Coalitia ramane la Palatul Victoria pentru discutii.

22:40 - Un alt potential ministru al cabinetului Ungureanu ar putea renunta, pana maine dimineata. Ar putea fi vorba despre Alexandru Nazare, propus pentru postul de ministru al Transporturilor, sustine Sorin Minea, presedintele Federatiei Patronale Romane din Industria Alimentara

22:35 - Andreea Paul Vass a refuzat numirea in functia de ministru al Economiei, din "motive personale".

"E o decizie personala, le multumesc tare tare mult colegilor care si-au pus increderea in mine. Ramanem colegi in continuare si construim impreuna", a spus Vass.

Andreea Paul Vass refuza postul de ministru al Economiei

21:51 - "Suntem o echipa guvernamentala care am stiut inca de la inceput ca pentru asta am intrat in guvern. Am plecat cu totii in momentul in care ne-am indeplinit misiunea pe care o aveam", a explicat Anca Boagiu, ministrul Tranporturilor, de ce niciun ministru PDL nu si-a mai pastrat postul in cabinetul Mihai Razvan Ungureanu.

Boagiu: Am plecat cu totii in momentul in care ne-am indeplinit misiunea

21:00 - Gheorghe Flutur a declarat la TVR ca ministrii PDL nu au fost schimbati pentru ca nu si-au facut treaba, ci pentru ca a venit momentul unei "etape noi" in actul de guvernare.

20:40- Liderii UDMR au solicitat ca viitorul Guvern, implicit majoritatea guvernamentala, sa nu sustina adoptarea votului prin corespondenta, reorganizarea administrativ teritoriala, dar si revizuirea Constitutiei, pana la viitoarele alegeri parlamentare, ca si conditii pentru a sustine noul cabinet, informeaza surse citate de Newsin.

Parlamentarii UDMR vor sa ramana la guvernare. Liderii maghiarilor incep negocierile in coalitie

20:17 - Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL, pariaza pe viitoarea echipa a lui Ungureanu, precizand ca din aceasta fac parte oameni care vor da batai de cap Opozitiei.

20:03 - La Palatul Victoria are loc intalnirea coalitiei, la care participa si premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu.

20:00 - Mai multi lideri ai PDL sunt nemultumiti de lista de ministri propusi si si-au exprimat nemultumirea in sedinta conducerii, informeaza Realitatea TV.

19:33 - Mihai Razvan Ungureanu a ajuns la Palatul Victoria.

18:37 - premierul interimar, Catalin Predoiu, spune ca nu poate confirma ca va face parte din viitorul cabinet, din "eleganta colegiala".

18:00 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la finalul discutiilor din forul de conducere al uniunii, ca ii va propune premierului desemnat un protocol in care vor fi introduse "chestiuni punctuale", de interes pentru cetatenii maghiari, de la problemele din invatamantul superior, pana la finalizarea autostrazii Transilvania.

UDMR va sustine guvernul Ungureanu, cu anumite conditii care vor fi discutate in continuare, si nu este de acord cu organizarea de alegeri anticipate, a mai spus Kelemen.

17:00 - Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la Palatul Parlamentului. Liderii UDMR sunt in continuare in sedinta si nu au facut declaratii de presa dupa intalnirea cu premierul desemnat.

16:40 - Liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a facut declaratii suprinzatoare, spunand ca abia joi dimineata grupul sau va decide daca sustine sau nu guvernul Ungureanu.

"Sunt colegi care nu si-au consultat inca organizatiile, iar deciziile se iau in cadrul lor.(...)Discutia a fost foarte la obiect, si cu caracter general, politic, si cu caracter economic. O sa vedem joi ce raspuns va da grupul", a declarat Pambuccian, spunand ca toate schimbarile din ultimele zile au fost "foarte din scurt", adica i-au luat pe nepregatite.

El a mai spus ca nu comenteaza nominalizarile facute de partide. "Legat de ministri, noi, ca de obicei, nu vrem niciun fel de implicare in guvern. Ce propun partidele, e dreptul lor sa decida", a punctat el.

La insistentele jurnalistilor a adaugat: "Maine, in comisii, probabil ca voturile vor fi date, dar importanta este decizia de joi, care priveste guvernul in ansamblu. La orice va puteti astepta, joi o sa va spunem rezultatul".

Minoritatile il tin in suspans pe premierul Ungureanu

16:30 - Grupurile parlamentare ale UDMR se reunesc la ora 18.00, la Parlament, pentru discutii legate de formarea noului Guvern, informeaza Realitatea TV.

16:15 - Seful Misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania, Jeffrey Franks, s-a aratat increzator ca schimbarea Guvernului nu va aduce modificari radicale in ceea ce priveste politica economica din Romania.

15:50 - Intalnirea lui Ungureanu cu liderii UDMR s-a incheiat fara declaratii oficiale, premierul desemnat spunand ca liderii grupurilor parlamentare vor prezenta public pozitiile pe care le vor avea fata de programul si ministrii din noul cabinet.

Intrebat de jurnalisti daca va merge marti la Cotroceni, asa cum se zvoneste, M.R.Ungureanu a replicat zambind: "E ceva la Cotroceni? In primul rand sa imi termin eu treaba si pe urma facem si discutii".

La insistentele jurnalistilor, el a spus ca intalnirea cu UDMR a fost "foarte buna", la fel ca si celelalte intalniri cu conducerile formatiunilor din coalitie. El a precizat insa ca in toate cazurile "vorbim despre decizii care urmeaza sa fie anuntate de cei in drept".

15:40 - Liderii PDL sustin decizia de inlocuire a tuturor ministrilor democrat-liberali. "Este vorba de o decizie politica curajoasa, luata cu speranta ca noua echipa va veni cu o imagine noua, cu un spirit nou", a comentat vicepresedintele senatului, Petru Filip, pentru Newsin.

Petru Filip: Unii dintre ministri vor trebui sa se rodeze putin

De asemenea, liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a explicat ca s-a optat pentru aceasta solutie intrucat, in caz contrar, "s-ar fi ridicat intrebarea de ce au plecat unii dintre ministrii si de ce au ramas altii". "Este si o abordare de principiu. Daca primul ministru si-a dat demisia, toate mandatele de ministri sunt disponibile", a mai aratat senatorul PDL.

15:30 - Liderul PNL, Crin Antonescu, considera ca inlocuirea intregii garnituri de ministri PDL este doar o "expresie a tulburarilor din interiorul PDL".

"De fapt, in incercarea de cosmetiza toata chestia, este trimisa o echipa de baieti de casa din linia a doua, multi secretari de stat ai ministrilor care pleaca acum, pentru ca realitatea politica sa nu se schimbe. Contractele raman aceleasi, aparatul birocratic din minister ramane acelasi", a comentat Crin Antonescu la Antena 3 decizia luata marti de Colegiul director al PDL.

15:09 - "Si Diaconescu, si Orban, si Predoiu sunt niste tehnicieni exceptionali", le-a spus premierul desemnat jurnalistilor dornici sa afle ce se intampla cu ministrii independenti din fostul cabinet Boc.

15:08 - Mihai Razvan Ungureanu l-a sunat pe presedintele PSD, Victor Ponta, pentru a discuta asupra noii situatii politice si a unor eventuale intalniri cu liderii Opozitiei, au precizat pentru NewsIn surse apropiate liderului social-democrat. Ponta i-ar fi transmis lui Ungureanu ca este deschis la discutii, dar pozitia politica a USL nu se va putea schimba.

Conform sursei citate, Ponta ar urma sa ia parte la sedinta de plen de joi in care se va da votul pentru noul guvern pentru a explica motivul pentru care parlamentarii Opozitiei nu-si vor exercita votul si boicoteaza lucrarile Parlamentului.

"Intalnirile cu presedintii partidelor de Opozitiei sunt absolut normale. Ma gandesc la ce am de vorbit in decursul acestei zile", a comentat Mihai Razvan Ungureanu, la cererea jurnalistilor prezenti la Palatul Parlamentului.

15:02 - Discutiile lui Ungureanu cu deputatii minoritatilor s-au incheiat, incep consultarile cu UDMR. Premierul desemnat nu a facut declaratii. "Deocamdata imi fac treaba", este tot ce le-a spus el jurnalistilor nerabdatori sa afle ce s-a stabilit.

15:00 - Vicepremierul Marko Bela sustine ca, deocamdata, nu s-a pus problema plecarii sale din Guvern, asa cum s-a vehiculat in presa. "Deocamdata discutam prezenta noastra, a UDMR in Guvern, in ce fel si cu ce program si dupa aceea discutam echipa. (...)Pentru noi, in acest moment, este totusi important programul, ce vrem sa facem pana in toamna, ce vrea sa faca noul Guvern", a spus vicepremierul, inaintea consultarii cu premierul desemnat Mihai-Razvan Ungureanu.

14:55 - Grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni, miercuri, la ora 10.30, la Parlament, pentru a se intalni cu Mihai Razvan Ungureanu, au declarat pentru Mediafax mai multi deputati ai PDL.

14:48 - Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a declarat la TVR Info ca USL nu va participa nici la audierile in comisii si nici la votul in plenul reunit pentru noul guvern, care se va da, cel mai probabil joi.

"Astazi nu au cum sa treca prin comisii, iar Birourile reunite se reunesc miercuri la 12.00, ele trebuie sa sesizeze comisiile. Apoi premierul desemnat trebuie sa inainteze la Parlament programul de guvernare si lista de ministri, conform Constitutiei. (...)Probabil miercuri dupa-masa vor fi audierile si joi va fi convocata sesiunea camerelor reunite pentru a da votul in plen noului Guvern", a explicat Dusa.

Deputatul PSD a mai spus ca nu are o problema cu Mihai Razvan Ungureanu, ci cu actuala coalitie de guvernare, care il sustine. "Cred ca domnul Ungureanu s-a bagat unde nu trebuie, pentru ca romanii vor alegeri anticipate si destinele Romaniei sa fie gestionate de un guvern care are un suport popular. Noi nu participam la audierile in comisii, nu vor avea cvorum, dar probabil ca vor forta la limita regulamentului, deci vor da avize care nu vor fi legale. Iar la sedinta comuna de acordare a votului nu vom participa, ramane pe seama coalitiei sa faca cele 233 de voturi necesare pentru prezenta, s-ar putea sa aiba surprize!", a comentat Mircea Dusa.

14:00 - "Programul de guvernare al viitorului Cabinet este in faza de redactare, iar la el lucreaza inclusiv Andreea Paul-Vass, aflata in carti pentru portofoliul Ministerului Economiei. Documentul se bazeaza mult pe structura programului de guvernare al fostului Cabinet, preluand proiectele aflate in derulare si investitiile anuntate pentru acest an", au declarat agentiei Mediafax surse politice.

13:38 - Emil Boc a venit la grupul minoritatilor pentru a participa la intalnirea lui Ungureanu cu deputatii condusi de Varujan Pambuccian.

13:30 - Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului a fost programata pentru miercuri, incepand cu ora 12.00, urmand sa fie aprobat calendarul pentru investirea Cabinetului Mihai Razvan Ungureanu.

13:25 - Mihai Razvan Ungureanu discuta la Palatul Parlamentului cu reprezentantii minoritatilor nationale. El a fost invitat de Cristian Diaconescu la sediul Ministerului de Externe, dupa intalnirea avuta cu liderii UNPR.

12:50 - Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat dupa sedinta Colegiului Director: "Este o schimbare de substanta si PDL are din momentul acesta o expresie guvernamentala noua. Am aratat clar ca am inteles exact ce vor oamenii de la noi, partidul le ofera oamenilor ce vor".

Si liderul PDL, Emil Boc, a confirmat schimbarea completa a garniturii de ministri PDL. "Nu este un gest de fronda, ci un gest de responsabilitate(...). Astazi toti ministrii din cabinet facem un pas inapoi, decizia a fost luata in unanimitate", a spus Boc, precizand ca se refera la decizia de a se schimba toti ministrii. In schimb, in ceea ce priveste nominalizarile, "am trecut la propuneri, vot cu vot, om cu om".

Liderul PDL a mai spus ca aceste nume ii vor fi prezentate lui Mihai Razvan Ungureanu, care "are drept de veto".

"Dupa ce le vom valida in coalitie, in seara aceasta la 20, le vom anunta public", a mai precizat Boc, spunand ca pana atunci urmeaza intalniri ale premierului desemnat cu grupurile parlamentare ale PDL si ca il va insoti pe Mihai Razvan Ungureanu la intalnirea cu grupul minoritatilor nationale care incepe la ora 13.30.

12:48 - Votul in PDL s-a incheiat, dar numele noilor ministri democrat-liberali vor fi anuntate oficial abia dupa decizia finala, care va fi luata marti seara, impreuna cu premierul desemnat.

12:30 - A inceput votul la PDL. Conform Realitatea TV s-a optat pentru inlocuirea totala a ministrilor PDL, dar informatiile sunt pe surse.

12:25 - Pe lista numelor de posibili ministri democrat-liberali, nume care vor fi supuse la vot in Colegiul Director al PDL, se afla, conform presei:

- Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei

- Bogdan Dragoi la Ministerul de Finante

- Gabriel Berca la Ministerul de Interne

- Catalin Baba la Ministerul Educatiei

- Claudia Boghicevici la Ministerul Muncii

- Stelian Fuia la Ministerul Agriculturii

- Razvan Mustea la Ministerul Comunicatiilor

- Cristian Petrescu la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

- Alexandru Nazare la Ministerul Transporturilor

Bogdan Dragoi, "baiatul de aur" care preia Finantele de la Ialomitianu?

Cristian Petrescu - Inlocuitorul Elenei Udrea: de la mecanic utilaj calcul, la sefia MDRT

Adio, Igas! - Cine e Gabriel Berca, posibil ministru de Interne

Razvan Mustea - De la catedra si vanzari la Ministerul Comunicatiilor

Catalin Baba, urmasul lui Funeriu la Educatie

Claudia Boghicevici, propusa din nou la Ministerul Muncii. A treia oara-i cu noroc?

Urmasul lui Boagiu - Alexandru Nazare, dependentul de politica, aflat sub semnul "Cutitului"

Stelian Fuia, agronomul cu NUP in frunte la agricultura

Andreea Paul Vass pe locul lui Ariton la ministerul Economiei

Tot conform zvonurilor din presa, Catalin Predoiu si Leonard Orban nu isi vad amenintate portofoliile de ministri, la fel ca si toti ministrii UDMR si UNPR.

12:00 - "Noi dorim in primul rand introducerea taxei pe marile averi. Sunt convins ca intr-un moment greu, de criza mondiala, cei care au mai mult trebuie sa dea mai mult. Suntem convinsi ca propunerea se va regasi in noul program de guvernare", a declarat presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, refuzand sa spuna ce portofolii va detine formatiunea sa in noul guvern.

11:52 - Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat ca nu a fost discutata cu premierul desemnat componenta guvernului, ci au fost abordate aspecte legate de programul de guvernare, in special aspectele sociale. "Speram ca noul premier sa poata sa imbunatateasca acest dialog social, mai ales cu organizatiile sindicale", a punctat Sarbu.

11:50 - Intalnirea dintre Ungureanu si liderii UNPR s-a incheiat. "Am gasit receptivitate, am sustinerea grupului parlamentar al UNPR(...) In nmomentul prezentarii la Parlament veti avea si compozitia guvernului, nu discutam in acest moment. UNPR are o functiune politica si parlamentara foarte clara, a fost si este o piesa puternica a coalitiei de guvernare", a declarat premierul desemnat la finalul intalnirii.

Ungureanu: Am gasit receptivitate la UNPR, e o piesa puternica a coalitiei de guvernare

11:40 - Liderul grupului parlamentar al minoritatilor, deputatul Varujan Pambuccian, a declarat pentru Mediafax ca asteapta sa vada programul de guvernare pe care il va propune Ungureanu, urmand ca abia pe urma sa decida daca reprezentantii minoritatilor vor vota sau nu noul Cabinet, componenta fiind mai putin relevanta.

11:10 - Emil Boc, dar si Elena Udrea si Anca Boagiu ar fi sustinut in sedinta Colegiului Director al PDL ca toti ministrii democrat-liberali din guvernul Ungureanu sa fie noi, informeaza, pe surse, Realitatea TV.

11:00 - Mihai Razvan Ungureanu a venit la intalnirea cu liderii UNPR insotit de Cristian Diaconescu. La finalul intalnirii vor fi anuntati ministrii UNPR.

10:50 - S-a stabilit ca premierul desemnat va avea o intalnire cu conducerea PDL la ora 15.00. De asemenea, Realitatea TV informeaza ca Ungureanu va fi primit marti, din nou, la Palatul Cotroceni.

10:40 - Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a plecat de la Palatul Victoria la Camera Deputatilor unde, incepand de la ora 11.00, va avea primele consultari cu conducerea UNPR.

10:16 - Emil Boc a ajuns la sediul PDL. El le-a spus jurnalistilor ca actuala coalitie a decis "sa mearga pe aceeasi structura guvernamentala", iar ministrii democrat-liberali vot fi stabiliti la finalul sedintei conducerii PDL care incepe la ora 10:30. Liderul PDL s-a aratat convins ca noul Guvern va fi votat joi de Parlament.

10:14 - Mihai Razvan Ungureanu va anunta la ora 20.00 noul Cabinet, au declarat surse din randul coalitiei. In aceste conditii, audierile in comisiile parlamentare vor avea loc, cel mai probabil, miercuri.

10:11 - Surse din randul participantilor la intalnirea lui Ungureanu cu liderii coalitiei au declarat pentru B1TV ca UNPR i-a cerut premierului desemnat sa ii pastreze pe Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu la ministerele actuale, respectiv Aparare si Externe.

10:10 - Liderii PDL au parasit Palatul Victoria pentru a merge la sediul partidului si a decide, prin vot, noii ministri democrat-liberali.

10:00 - La sediul PDL incepe sedinta Colegiului Director, la finalul careia vom afla noii ministri democrat-liberali. Surse din partid au declarat pentru TVR Info ca Andreea Paul Vass ar putea prelua Ministerul Economiei, Bogdan Dragoi Ministerul Fnantelor, iar Cristian Boureanu Ministerul Comunicatiilor, dar toate propunerile vor fi supuse la vot.

9:30 - Deputatul PDL Adrian Radulescu, si el vehiculat ca posibil ministru al Agriculturii, a declarat la Romania TV ca lista viitorilor ministri democrat-liberali va fi finalizata in sedinta care incepe la ora 10.00. "Sunt propuneri, se va vota. Pana atunci, sunt pure speculatii. Eu l-as propune pe domnul Tabara. Se afla pe liste. Parerea mea, domnul Steriu este exclus".

9:20 - Ministrul demisionar al agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat la Romania TV ca "actualul prim-ministru este cea mai buna prezenta din societatea publica de dupa 1990". In ceea ce priveste numele de posibili noi ministri vehiculate in presa, printre care Valeriu Steriu, Gabriel Berca sau Andreea Paul Vass, Tabara a comentat doar ca solutiile care vor fi alese sunt "bine analizate".

9.00 - Mihai Razvan Ungureanu s-a prezentat la Palatul Victoria. Rand pe rand au fost vazuti venind si liderii coalitiei, printre care Kelemen Hunor, Marko Bela, Laszlo Borbely, Emil Boc, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Mircea Toader, Elena Undrea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea si Ovidiu Gant din partea minoritatilor.

Dupa discutiile premierului desemnat cu liderii PDL, UDMR, UNPR si ai minoritatilor, sunt programate mai multe sedinte ale conducerilor acestor formatiuni politice: la ora 10:00 - PDL, la ora 11:00 - UNPR, la 13:00 - minoritatile nationale, la 15:00 - UDMR.

De asemenea, toti senatorii si deputatii PDL au fost convocati marti la ora 12:00 la Palatul Parlamentului.

Mai multi lideri PDL, in frunte cu Emil Boc, au declarat luni seara ca noii ministri vor fi audiati cat mai repede in comisiile parlamentare, iar joi acestia vor depune juramantul de investitura si isi vor prelua atributiile.

Marti dimineata se stia ca partidele din arcul guvernamental isi vor pastra, in principiu, portofoliile. De asemenea, UDMR si UNPR dorea sa ii mentina in cabinet pe patru dintre ministri, mai exact cei care detin si functii importante in conducerea partidelor lor: Kelemen Hunor, Laszlo Borbely, respectiv Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu.

In schimb, mai multi dintre ministrii PDL vor fi schimbati, printre cele mai vehiculate nume fiind Traian Igas, Ion Ariton, Gheorghe Ialomitianu si Valerian Vreme.

Surprize politice de proportii

Luni dimineata, Emil Boc a anuntat, la finalul celei mai scurte sedinte de guvern din timpul mandatelor sale, ca a decis sa depuna mandatul guvernului, urmand ca Parlamentul sa investeasca un nou Cabinet.

Emil Boc si-a dat demisia - Nu ma agat de putere!

Pasii procedurali au fost parcursi rapid. Demisia prim-ministrului a fost depusa la Parlament si la Presedintie, iar seful statului a invitat liderii formatiunilor parlamentare la consultari, in vederea desemnarii unui nou premier.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a fost numit prin decret prezidential premier interimar si a preluat atributiile lui Emil Boc pana la investirea unui nou cabinet.

Consultari la Cotroceni: PDL - un nume de premier, USL - anticipate

La finalul consultarilor, Traian Basescu a declarat ca din discutii s-a desprins concluzia ca actuala coalitie de guvernare ramane unita si a anuntat ca premierul desemnat sa formeze un nou guvern este seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat de Basescu

Ziua de luni s-a incheiat pentru democrat-liberali cu o lunga sedinta a conducerii partidului, care s-a incheiat tarziu in noapte. Emil Boc si ceilalti lideri PDL au stabilit numele democrat-liberalilor care vor face parte din Guvernul Ungureanu.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#guvern Ungureanu, #program guvern Ungureanu, #Boc demisie, #ministri guvern Ungureanu , #premier