Diana Tusa (PNL): Ungureanu pentru noi este Iliescu doi!

Joi, 15 Martie 2012, ora 09:48
2438 citiri
Diana Tusa (PNL): Ungureanu pentru noi este Iliescu doi!
Foto: Arhiva

Deputatul PNL Diana Tusa a comentat prezenta premierului intr-o emisiune la Antena 3, apreciind ca "Ungureanu pentru noi este Iliescu doi. Si cam atat...".

Mihai Razvan Ungureanu este un "un om citit", insa "vorbeste trei ore fara sa spuna nimic", a scris Diana Tusa pe blogul personal.

"Am urmarit aseara, ca multi altii, interviul premierului Ungureanu la Antena 3. Evident ca fata de Emil Boc, avem de-a face in acest moment cu un om citit... Dar atat! Am crezut ca ne va spune cand scade CAS-ul, eventual de cand se vor mari salariile, ca la CNAS si ANAF vom avea de-a face cu profesionisti si nu cu niste politruci si, in general, de cand incepe sa ne fie mai bine... si noua, nu doar lor", isi incepe postarea penelista.

In opinia acesteia, interventia lui Ungureanu a fost "o lectie de psihologie, de cum sa vorbesti trei ore fara sa spui nimic".

"La intrebarile punctuale ale moderatorului, am vazut un slalom printre silogisme facut de un "baiat destept". Noi, ceilalti, platitorii de taxe si impozite, nici nu am existat... Singurul lucru pe care l-am inteles, pentru ca l-a repetat de foarte multe ori, este T Zero. La fel ca si guvernarea!", opineaza Diana Tusa.

La finalul postarii, deputatul PNL face referire la aparitiile televizate, din anii '90, ale lui Ion Iliescu. "Ore intregi fara sa se spuna nimic...", conchide Diana Tusa.

D.R.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ungureanu Iliescu doi, #Diana Tusa Ungureanu Antena3, #Ungureanu invitat Antena3 , #premier