Ungureanu neaga voalat ca ar fi vorbit cu Ponta despre demiterea Robertei Anastase

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 16:16
3601 citiri
Ungureanu neaga voalat ca ar fi vorbit cu Ponta despre demiterea Robertei Anastase
Foto: gov.ro

Prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu a dat explicatii in legatura cu convorbirea telefonica pe care a avut-o, marti seara, cu presedintele PSD Victor Ponta, negand, indirect, ca ar fi discutat si despre demiterea din functia de sef al Camerei Deputatilor a Robertei Anastase.

"Avand in vedere unele declaratii ale presedintelui PSD, dl Victor Ponta, in legatura cu discutia telefonica avuta ieri, 13 martie, cu primul ministru Mihai-Razvan Ungureanu, Biroul de Presa al Guvernului este abilitat sa transmita urmatoarea precizare:

Discutia pe care premierul a avut-o la telefon cu presedintele PSD a vizat exclusiv prioritatile legislative ale Guvernului si modul in care ele, intelese ca reprezentand interesul national, pot fi dezbatute in Parlament de catre Putere si Opozitie deopotriva. Aceste prioritati vizeaza in perioada imediat urmatoare legislatia aferenta Pachetului 3 - energie", se arata in precizarea Guvernului remisa Ziare.com.

Ponta: Ungureanu mi-a spus ca ar schimba-o pe Anastase, dar nu are cum

Astfel, Ungureanu doreste sa existe un dialog intre Opozitie si Putere pe teme de interes national, precum aderarea la Spatiul Schengen sau Mecanismul de Cooperare si Verificare.

Totodata, acest dialog ar urma sa aiba loc in cadrul unei dezbateri privind legislatia aferenta Pachetului 3 - energie, acestea fiind singurele teme abordate de premier si presedintele PSD.

Ungureanu dezvaluie ca a vorbit marti la telefon cu Ponta

Aprecierea vine dupa declaratiile presedintelui PSD, de miercuri, in legatura cu discutia telefonica avuta marti, 13 martie, cu prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu, in care ar fi vorbit si despre demisia Robertei Anstase din fruntea Camerei Deputatilor.

"Premierul Mihai Razvan Ungureanu a spus aseara (marti seara - n .red.) ca avem dreptate, dar ca 'nu putem sa o schimbam pe Roberta Anastase'", a declarat liderul PSD.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a dezvaluit, marti seara, ca l-a sunat din nou pe presedintele PSD, Victor Ponta, in dupa-amiaza aceleiasi zile, discutand despre intoarcerea Opozitiei in Parlament.

F. N.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Mihai Razvan Ungureanu discutii Opozitie, #premier Ungureanu dialog Opozitie, #dialog Opozitie Schengen, #Ungureanu proiect energie , #premier